امیدواریم تا ۳۱ شهریور خط دوم آب طالقان به تهران برسد/ نیاز ۱۰۰ میلیون متر مکعبی آب استان تهران برای عبور از چالش در تابستان

اعضای شورای اداری استان تهران در اولین جلسه این شورا در سال ۱۴۰۴ گزارشات خود را ارائه دادند و مدیرعامل شرکت تأمین و تصفیه آب تهران در خصوص چالش آب پایتخت، گفت: به ۱۰۰ میلیون متر مکعب آب نیاز داریم تا بتوانیم همانند تابستان گذشته از این شرایط عبور کنیم.

به گزارش خبرآنی، اولین جلسه شورای اداری شهرستان تهران امروز (شنبه) به میزبانی فرمانداری تهران برگزار شد و خسرویان مدیرعامل شرکت تامین و تصفیه آب تهران عنوان کرد: ۲۵ درصد آب کشور (به اندازه ۹ استان) در استان تهران مصرف می‌شود. بیش از ۲۳ میلیون متر آب کم داریم و افق خوبی پیش رویمان نیست. به ۱۰۰ میلیون متر مکعب آب نیاز داریم تا بتوانیم همانند تابستان گذشته از این شرایط عبور کنیم. امیدواریم تا ۳۱ شهریور خط دوم آب طالقان به تهران برسد و ما هم در کنار آن برخی از اقدامات را مثل حفر ۷۰ حلقه چاه انجام دهیم تا به مشکل جدی نخوریم. در این جهت خواستار این هستیم که فرمانداری به ما کمک کند تا پروژه‌ها را به نتیجه برسانیم؛ کار سخت است اما خواهش داریم ادارات با مدیریت مصرف و کاهش مصارف در شش ماه اخیر ما را همراهی کنند. با نصب تجهیزات کاهنده و مدیریت مصرف می‌توانیم ۳۰ درصد آب را صرفه‌جویی کنیم.

همچنین محمود سیجانی مدیرکل صمت استان تهران در این جلسه بیان کرد: وزارت صنعت، معدن، تجارت بر اساس شعار سال یعنی «سرمایه گذاری در تولید» سیاست خود را پیش می‌برد؛ تمام دستگاه‌ها نیز باید وظیفه خود را در قبال اجرا و به ثمر نشستن این سیاست انجام دهند. وزارت صمت در حوزه تولید، تجارت، نظارت بر بازار و صادرات و واردات وظیفه اصلی خود را متصور است. تنها صنعتی که با توجه به شرایط ویژه پایتخت اجازه استقرار در تهران را دارد، صنایع دانش بنیان هستند.

مامیرحسین سام‌دلیری، دبیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران نیز اظهار کرد: برنامه اصلی ما در سال جدید «ایمنی، تولید بدون حادثه و عدالت در آموزش کارگری» است. یکی از کارهای خوب و قابل تقدیر در سال جدید متناسب‌سازی و افزایش حقوق کارگران بود و افزایش ۴۰ درصدی حقوق کارگران زیر ۵ درصد در تورم کشور تأثیرگذار بوده است.

در ادامه، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران گفت: اصناف بزرگترین تشکل مردمی غیر دولتی در کشور هستند. اصناف می‌توانند با سرمایه‌گذاری کم، بازدهی بالایی برای پویایی تولید کشور داشته و در تحقق شعار سال فعالانه عمل کنند.

وی اضافه کرد: در برخی حوزه‌ها عقب ماندگی داریم؛ به عنوان مثال با اینکه تمام امکانات و توان تولید فولاد و رسیدن به چشم‌انداز مورد نظر را دارا هستیم، امسال ۱۵ میلیون تن از تولید فولاد عقب هستیم؛ این موضوع دلایل مختلفی من جمله عدم حمایت و سنگ‌اندازی برخی نهادها دارد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.