تشویق بیرانوند در اهواز و تذکر ناظر بازی به عزیزی

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری خبرآنی از اهواز، تیم‌های فوتبال فولاد خوزستان و تراکتور تبریز از ساعت 19:30 امروز (جمعه) در دیداری معوقه از هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز به مصاف هم رفتند. بخشی از حواشی این بازی در زیر آمده است:

* استقبال خوبی از این بازی شده است و در جایگاه میهمان نیز، هواداران تراکتوری حضور دارند.

* خداداد عزیزی مدیر تیم تراکتور تبریز در کنار زمین در حال گفت‌وگو با خبرنگاران و عکاسان بود که ناظر بازی به او تذکر داد در منطقه‌ای که حضور دارد نباید مصاحبه‌ای انجام دهد.

* در شرایطی که علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تراکتور تبریز در برخی از ورزشگاه‌ها از سوی هواداران تیم‌های میزبان با شعارهایی روبه‌رو شده بود، این بار شماری از هواداران اهوازی به تشویق دروازه‌بان تراکتور پرداختند.

* هواداران فولاد همچنین گوستاوو بلانکو مهاجم آرژانتینی تیم‌شان را تشویق کردند.

* روشن نبودن کولر جایگاه خبرنگاران ورزشگاه شهدای اهواز در گرمای 40 درجه این شهر باعث ناراحتی خبرنگاران شده بود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.