دبیرکل خانه کارگر با اعتقاد به اینکه قانون افزایش سن بازنشستگی نمیتواند قبل از اینکه قانون دائمی آن اصلاح شود به اجرا درآید،گفت:کسانی که بدون تصویب و تغییر قانون دائمی این کار را انجام بدهند باید بدانند دوامش به اندازه قانون برنامه است و اگر بعدا قانون تغییر کرد یا در قانون برنامه گنجانده نشد، نسبت به کسانی که حقوقشان پایمال شده مدیون و پاسخگو خواهند بود.
به گزارش خبرآنی، علیرضا محجوب در نشست خبری هفته کارگر با تبریک این هفته به تلاشگران عرصه کار و تولید درباره تصویب قانون افزایش سن بازنشستگی گفت: بارها مخالفتمان را با موضوع افزایش سن بازنشستگی در مجلس اعلام کردیم ولی مصوب شد، در حالی که از نظر ما هنوز جامعه در این شرایط سنی نیست که حتما این مسأله افزایش اتفاق بیفتد و مطابق جدول سن کارگران نیست.
وی افزود: معتقدیم قانون برنامه نمیتواند قبل از اصلاح قانون دائمی، اجرا شود و باید اول قانون دائمی سن بازنشستگی اصلاح شود، بنابراین کسانی که بدون تصویب و تغییر قانون دائمی این کار را انجام بدهند، باید بدانند دوامش به اندازه قانون برنامه است؛ این قانون بدون حرکت در مسیر اصلاح قانون دائمی قابلیت اجرا ندارد.
محجوب تصریح کرد: این قانون مصوب صرفا در داخل برنامه هفتم قانون است و اگر بعدا قانون تغییر کرد یا در قانون برنامه نیامد باید بدانند یک عده را از حقوق خود محروم کرده اند و نسبت به کسانی که حقوقشان پایمال شده مدیون و پاسخگو خواهند بود.
دبیرکل خانه کارگر درباره کمک هزینه مسکن کارگری نیز گفت: باید توجه داشته باشیم که مبلغ حق مسکن مناسب شأن و شخصیت کارگران شریف کشور نیست و در حد هزینه پوشاک بچه است. بر اساس ماده ۱۴۹ قانون کار کارفرمایان مکلفند خانه سازمانی برای کارگران خود ایجاد کنند و امسال در شورای عالی کار قبل از ورود به موضوع تعیین حداقل مزد اولین موضوعی که مذاکره شد مسأله مسکن کارگری بود.
وی درعین حال توجه به بحث سه جانبه گرایی، تولید ملی وبهره وری را از رویکردهای مهم در هفته کارگر برشمرد و گفت: آنچه که امسال بیش از پیش در هفته کارگر مورد توجه قرار خواهد گرفت، لزوم ارتقای ایمنی و بهداشت کار است و تلاش ما این است که در این هفته موضوع ایمنی و بهداشت کار را بیش از پیش تقویت کنیم.
به گفته محجوب بیشترین آمار و تلفات نیروی انسانی در حوادث کار مربوط به کارگران و کارگاههای ساختمانی است و پس از آن بیشترین خطرات متوجه حوادث و سوانح رانندگی است.
انتهای پیام