تراکتور و چادرملو رضایت دادند؛ شجاع خلیل‌زاده محروم نمی‌شود

به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، جلسه دوم کمیته انضباطی برای بررسی حرکت ناشایست شجاع خلیل‌زاده در دیدار تراکتور مقابل چادرملو، روز گذشته (دوشنبه) با حضور این بازیکن و وکلای باشگاه‌های تراکتور و چادرملو برگزار شد.

شنیده‌های خبرنگار خبرآنی حاکی از آن است که باشگاه چادرملو از شکایت خود علیه شجاع خلیل‌زاده صرف‌نظر کرده و در سوی مقابل نیز باشگاه تراکتور که بابت اتفاقات این دیدار از باشگاه یزدی شکایت کرده بود، رضایت داده است.

به این ترتیب با توجه به اینکه ناظر دیدار چادرملو و تراکتور هم گزارشی بابت حرکت شجاع خلیل‌زاده ارائه نداده و همچنین رضایت شاکیان پرونده، گفته شده کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به احتمال بسیار فراوان فقط جریمه نقدی برای شجاع خلیل‌زاده در نظر خواهد گرفت.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.