رایزنی ایران و برزیل برای بهبود تراز تجاری دو کشور

به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی احمد نادری، عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی امروز در نشست بررسی حضور ایران در پانزدهمین اجلاس وزرای کشاورزی بریکس اظهار داشت:روابط ایران و برزیل بیش از 120 ساله است  و در واقع هر دولتی که در برزیل آمده و رفته اساسا این روابط حفظ شده حالا چه دولت دولت های سنتی چه دولت های متاخر این روابط همچنان پابرجا مانده و استوار شده است.

وی افزود: دو کشور حتی در دوره دولت قبل که رئیس جمهور اصطلاحاً راستگرای خیلی تند بر برزیل حاکم بود این روابط حفظ شد.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد:  یکی از دغدغه های جدی هم ما و دولت و وزیر جهاد کشاورزی بهبود وضعیت تراز تجاری ایران و برزیل است؛ دو کشور 8 میلیارد مبادلات تجاری دارند که بخش زیاد آن به نفع برزیل است.

وی  با بیان اینکه پایه اقتصاد برزیل، کشاورزی است و غذای یک و نیم الی دو میلیارد نفر از جمعیت دنیا رو این کشور تامین می‌کند، تصریح کرد:بریکس فرصتی طلایی است که باید از آن استفاده کرد زیرا به نظر می‌رسد که دنیا وارد عصر ملی شدن یا ملی گرایی از سال 2008 به بعدرفته است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.