"ارتودنسی بدون سیم" اختراع مخترعان ایرانی در مسابقات ربوکاپ

هادی ساعی؛ سرپرست تیم فدراسیون تکواندو و سرپرست کمیته فنی تیم دمو در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی درباره نوزدهمین دوره رقابت‌های ربوکاپ اظهار کرد: امسال تیم‌های بیشتری در این دوره از مسابقات شرکت کردند. این روزها بحث ربوکاپ و هوش مصنوعی در همه حوزه‌ها نقش‌آفرینی می‌کند و در رشته ورزش نیز همین روند دیده می‌شود. تیمی که از سوی ما در این مسابقات شرکت کرده، یک تیم ورزشی متشکل از دانشجویان است. آنان ایده‌هایی داشتند که نیاز به حمایت داشت و بنده سعی کردم از آن‌ها پشتیبانی کنم.

وی با بیان اینکه اعضای تیم فدراسیون کاراته قهرمانان جهان در این رشته هستند، بیان کرد: مهم‌ترین دغدغه این دانشجویان، ایجاد داوری الکترونیکی در بخش پومسه تکواندو یا کاتا است. از نظر من، این اتفاق می‌تواند یک انقلاب بزرگ در بخش داوری ورزش‌هایی مانند تکواندو در سطح دنیا ایجاد کند، چراکه با راه‌اندازی سیستم داوری الکترونیکی، امکان پایمال شدن حق ورزشکاران به شدت کاهش می‌یابد.

ساعی درباره ایده‌های مطرح‌شده در نوزدهمین دوره رقابت‌های ربوکاپ تصریح کرد: برخی از اعضای تیم‌ها، دانشجویان رشته پزشکی هستند که ایده‌های پزشکی و ورزشی خوبی ارائه داده‌اند. به‌طور مثال، در حوزه دندان‌پزشکی، ایده‌ای مطرح شد که هم‌اکنون به ثبت اختراع رسیده است. این اختراع با عنوان «ارتودنسی بدون سیم» شناخته می‌شود. معمولاً بسیاری از افرادی که نیاز به ارتودنسی دارند، به دلیل وجود سیم‌های فلزی روی دندان، از انجام این کار منصرف می‌شوند، اما با استفاده از این فناوری، ارتودنسی بدون سیم و با نیروی مغناطیسی انجام می‌شود. در این روش، مینی ایمپلنت‌هایی در فک قرار می‌گیرند و معضلات دندانی به شکل مغناطیسی رفع می‌شوند.

ساعی ادامه داد: در حد توانم از این دانشجویان حمایت کرده‌ام و تلاش می‌کنم ایده‌های آن‌ها را به مرحله تجاری‌سازی برسانم. همچنین در بخش دارویی نیز در تلاشیم افراد را به صاحبان صنایع نزدیک کنیم و به‌زودی می‌توانیم اختراعات دانشجویان را به سطح جهانی معرفی کنیم.

وی درباره داوری مسابقات ربوکاپ گفت: برخلاف تصور اولیه، رقابت بسیار دوستانه‌ای برگزار شد. داوران در هر زمینه‌ای تخصص داشتند و بدون توجه به پیشینه اختراع، مراحل پروژه، حامیان مالی یا موضوعات مرتبط با هوش مصنوعی، سؤالات دقیق و موشکافانه‌ای مطرح می‌کردند. ما نیز موظف بودیم توضیحات تکمیلی را به داوران ارائه داده و در غرفه‌ها حضور فعال داشته باشیم. خوشبختانه مرحله داوری را به خوبی پشت سر گذاشته‌ایم و اکنون منتظر اعلام نتایج هستیم.

نوزدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران، با حضور 21 لیگ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران آغاز به کار کرد. در این دوره از مسابقات، 400 تیم دانش‌آموزی و دانشجویی طی سه روز به رقابت می‌پردازند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.