آمار خودآسیبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی را به صفر می‌رسانیم

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سید جلیل حسینی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه درباره گزارش‌هایی مبنی بر خودکشی دستیاران پزشکی اظهار کرد: مسئله مهمی که این روزها، مطرح شده، موضوع آسیب به خود در میان فراگیران، به‌ویژه دستیاران است. ما این موضوع را بسیار جدی پیگیری می‌کنیم.

وی ادامه داد: حدود بهمن‌ماه، بخشنامه‌ای به دانشگاه‌ها ارسال کردیم و از رؤسای دانشگاه‌ها خواهش کردم که کمیته آسیب به خود در زمینه کادر سلامت، پرسنل و فراگیران و دستیاران را تشکیل دهند. دلیل این اقدام آن است که متأسفانه گاهی حادثه‌ای در یکی از دانشگاه‌ها رخ می‌دهد و ما تعدادی از همکاران عزیزمان را از دست می‌دهیم.

وی با بیان این که در کنار این اقدامات، ما کمیته کشوری آسیب به خود در کادر سلامت را نیز تشکیل داده‌ایم، افزود: بر همین اساس، از رؤسای دانشگاه‌ها، معاونین آموزشی و دانشجویی خواستیم که به‌صورت جدی و جامع بررسی کنند که در دانشگاهشان چه میزان مسائل روحی‌روانی، افسردگی، یا شرایطی وجود دارد که ممکن است گریبانگیر فراگیران، پرسنل یا حتی اعضای هیئت علمی باشد. این مسائل باید طبقه‌بندی، رسیدگی و گزارش‌دهی شود تا بتوانیم در ماه‌های آینده، این موضوع را به حداقل، یا حتی به صفر برسانیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: مشکلات متنوعی ممکن است وجود داشته باشد از مسائل اقتصادی گرفته تا مشکلات خانوادگی یا حتی چالش‌هایی در دوره دستیاری. تمامی این موارد باید دقیق بررسی شود؛ دانشگاه‌ها گزارش‌های خوبی برای ما ارسال کرده‌اند. به‌عنوان نمونه، دانشگاه تبریز عملکرد قابل‌توجهی داشته است. این دانشگاه لیستی از افراد در معرض آسیب تهیه کرده و برخی از آن‌ها را که نیاز به مراقبت ویژه داشتند، بررسی کرده و سپس با خانواده‌های آن‌ها جلساتی برگزار کرده‌اند و راهکارهای پیشنهادی به دانشگاه ارائه داده‌اند و مسئولیت هر معاونت برای اجرای هر راهکار نیز مشخص شده است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.