ابوعبیده: با ادامه عملیات اسرائیل، جان اسرا در خطر است

ابوعبیده: با ادامه عملیات اسرائیل، جان اسرا در خطر است

سخنگوی نظامی گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد مقاومت برای حفظ جان اسرای صهیونیستی تلاش می‌کند اما به دلیل عملیات هوایی رژیم صهیونیستی، جان آنها در خطر است.

به گزارش خبرآنی، «ابوعبیده» سخنگوی نظامی گردان‌های القسام در این بیانیه اعلام کرد: با وجود حملات دشمن صهیونیستی ما تلاش می‌کنیم از همه اسرا و زندگی آنها محافظت کنیم، اما به دلیل عملیات هوایی دشمن، جان آنها در خطر است.

ابوعبیده گفت: دشمن در ادعای خود مبنی بر رفتار غیرانسانی با زندانیان دروغ می‌گوید، شهادت‌های جعلی برای اسرای خود می‌سازد، زیرا به دنبال تحریک مقاومت، سرپوش گذاشتن بر رسوایی کشتار تعدادی از اسرای خود و ادامه رنج بقیه اسرا است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.