شهادت یک یمنی در حمله جنگنده‌های آمریکایی به صنعاء

در حمله هوایی شامگاه چهارشنبه آمریکا به صنعاء یک شهروند یمنی به شهادت رسید.

به گزارش خبرآنی، وزارت بهداشت یمن ساعات پایانی روز چهارشنبه اعلام کرد که در نتیجه یکی از حملات هوایی که آمریکا عصر چهارشنبه به صنعاء انجام داد، بر اساس آمار اولیه یک شهروند یمنی به شهادت رسید.

به گزارش خبرگزاری سبأ یمن، این وزارتخانه با انتشار بیانیه‌ای از شهادت این شهروند یمنی در حمله متجاوزانه آمریکا به محله مسکونی «النهضة» در منطقه «الثورة» در صنعاء خبر داد.

جنگنده‌های آمریکایی عصر چهارشنبه حملات هوایی شدیدی را علیه استان‌های صنعاء، الجوف و الحدیده یمن آغاز کردند و به پرواز در آسمان صنعاء ادامه دادند.

این جنگنده‌ها منطقه «الحفا» از توابع منطقه «السبعین» در صنعاء را ۱۴ بار هدف حمله قرار دادند.

همچنین جنگنده‌های آمریکایی منطقه «بنی حشیش» و نیز منطقه «مناخه» در شرق و غرب استان صنعاء را سه بار هدف قرار دادند.

«نقیل الفرضة» در منطقه «نهم» در شمال شرق صنعاء که یک جاده آسفالته کوهستانی است که صنعاء را به ۲ استان مأرب و الجوف متصل می‌کند، هدف حملات هوایی آمریکا قرار گرفت.  

در استان الجوف نیز منطقه «الحزم» یک بار هدف حمله قرار گرفت.

همینطور در استان حدیده منطقه «التحتیا» چهار بار هدف حمله جنگنده‌های آمریکایی قرار گرفت.

آمریکا از اواسط ماه مارس حملات خود به یمن را دوباره آغاز کرده و با جنگنده‌های خود مناطق وسیعی از یمن را هدف قرار داده که در نتیجه آن حدود ۳۴۰ یمنی شهید و زخمی شدند.

یمن با وجود این حملات به پشتیبانی خود از ساکنان نوار غزه ادامه می‌دهد و همچنان عمق اراضی اشغالی، کشتی‌های رژیم صهیونیستی و ناوشکن‌های آمریکا و شناورهای دریایی دشمن را در راستای حمایت از فلسطین و پاسخ به حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، هدف قرار می‌دهد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.