2 هزار همت جذب و تجهیز منابع سرمایه‌ای و بدهی در سال گذشته

به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، گزارش مدیریت پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس و اوراق بهادار حاکی از آن است ارزش جذب و تجهیز «تاسیس شرکت‌های سهامی عام» در این بازه زمانی، 17،400 میلیارد ریال بوده است.

افزون براین، عرضه اولیه سهام شرکت‌ها در بورس و فرابورس 70،835 میلیارد ریال، افزایش سرمایه از محل آورده و مطالبات حال شده، در این بازه زمانی، 996،675 میلیارد ریال، افزایش سرمایه از محل سود انباشته 3،258،675 میلیارد ریال، افزایش سرمایه از محل اندوخته 317،394 میلیارد ریال و افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی 6،579،276 میلیارد ریال بوده است.

آمارهای مدیریت پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس و اوراق بهادار، حاکی از آن است که در پایان سال گذشته، 6،907،552 میلیارد ریال انواع ابزارهای تامین مالی منتشر شده است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.