استقبال حماس از اقدام مالدیو در ممنوعیت ورود صهیونیست‌ها به این کشور

جنبش حماس از اقدام رئیس جمهور مالدیو در ممنوعیت ورود صهیونیست‌ها به این کشور استقبال کرد.

به گزارش خبرآنی، جنبش حماس اعلام کرد: ما اقدام رئیس جمهور مالدیو در تایید تصمیم ممنوعیت ورود صهیونیست‌ها به کشورش را بسیار ارج می‌نهیم.

به نقل از المنار، جنبش حماس خاطرنشان کرد: ما تمام کشورهای جهان را ترغیب می‌کنیم تا از جمهوری مالدیو و دیگر کشورهایی که جانبدار ارزش‌های عدالت خواهی مردم فلسطین هستند، الگو بگیرند.

در ادامه اعتراض‌های جهانی به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، دولت مالدیو با تصویب قانونی جدید اعلام کرد که در همبستگی با ملت فلسطین، ورود اتباع اسرائیلی به این کشور ممنوع خواهد بود.

دولت مالدیو امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد در همبستگی قاطع با مردم فلسطین، ورود اتباع رژیم صهیونیستی به این مجمع‌الجزایر گردشگری را ممنوع کرده است.

این قانون که روز سه‌شنبه در پارلمان مالدیو تصویب و بلافاصله توسط رئیس‌جمهور «محمد مویزو» تأیید شد، فوراً اجرایی می‌شود. 

در بیانیه دفتر رئیس‌جمهور این کشور آمده است: «این اقدام نشان‌دهنده موضع قاطع دولت در واکنش به جنایات و نسل‌کشی‌های ادامه‌دار اسرائیل علیه مردم فلسطین است.»

مالدیو در این بیانیه اعلام کرد که همبستگی قاطع خود با آرمان فلسطین را بار دیگر تأکید می‌کند. مالدیو کشوری مسلمان‌نشین با ۱۱۹۲ جزیره مرجانی کوچک است که به سواحل سفید شنی و آب‌های فیروزه‌ای کم‌عمقش شهرت دارد.

در سال گذشته میلادی نزدیک به ۱۱ هزار گردشگر صهیونیست به این کشور سفر کرده‌ بودند.

احزاب اپوزیسیون و برخی متحدان دولت مویزو، طی ماه‌های گذشته خواستار ممنوعیت ورود صهیونیست‌ها شده بودند.

انتهای پیام 

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.