دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی میزبان مسابقات بین المللی ربوکاپ شد

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، نوزدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ ایران به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی و با همکاری مشترک باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و کمیته ملی ربوکاپ ایران از روز یکشنبه ۳۱ فروردین تا روز سه‌شنبه دوم اردیبهشت ماه با حضور بیش از ۲۰۰۰ نفر از دانشجویان و دانش‌آموزان در قالب حدود ۳۶۰ تیم داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

علیرضا فیروزفر سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی با اشاره به سیاست ها و موکدات رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، تحولات فناوری را خط مشی دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۴ بیان و اقدام همگام با تحولات فناوری را از ملزومات مراکز آموزش عالی در دنیای امروز دانست.

وی با اشاره به میزبانی نوزدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی و پرداختن به موضوعات و محورهای مهم و جاذب برای علاقمندان حوزه هوش مصنوعی گفت: ۳ پنل تخصصی فناورانه با محوریت «هوش مصنوعی» در حاشیه این دوره از مسابقات با هدف ارتقاء توانایی‌های علمی و تخصصی علاقه‌مندان و هم افزایی آینده سازان حوزه هوش مصنوعی برگزار می شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی ادامه داد: «کاربردهای هوش مصنوعی در صنعت رباتیک» ، « هوش مصنوعی عامل گرا در رباتیک Agentic AI in robotics » و «کنترل حرکت در رباتیک» عناوین چنل های تخصصی این دوره از مسابقات است.

فیروزفر خاطرنشان کرد: این رویداد که بر محوریت هوش مصنوعی در صنعت خودرو متمرکز می باشد شامل بخش‌های متنوعی همچون: لیگ‌های مسابقات خودروهای خودران و بخش‌های درونی، ربات‌های پرنده در بخش دانشجویی و شبکه سازهای دوربردی و شبکه سازهای امدادگر در بخش دانش‌آموزی است.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.