مشکلات بازارچه اروندکنار باید در یک ماه آینده تعیین‌تکلیف شود

خبرآنی/خوزستان نماینده آبادان در مجلس بر تعیین تکلیف مشکلات بازارچه اروندکنار ظرف یک ماه آینده تاکید کرد.

سید محمد مولوی در گفت و گو با خبرآنی با اشاره به جلسه کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به منظور بررسی مشکلات بازارچه مرزی اروندکنار به ریاست دکتر جوکار، اظهار کرد: مشکلات موجود در بازارچه مرزی اروندکنار و موانع توسعه آن در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی ضمن بیان مشکلات متعدد این بازارچه مرزی، بر لزوم رفع فوری موانع و تسهیل روند فعالیت‌ها تاکید کرد.

مولوی عنوان کرد: بازارچه مرزی اروندکنار یکی از مهم‌ترین نقاط تجاری و اقتصادی کشور است که با مشکلات فراوانی مواجه است. این مشکلات باید در یک ماه آینده با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط تعیین تکلیف و اقدامات لازم برای فعال‌سازی و رونق آن انجام شود.

وی افزود: در پایان این نشست، مقرر شد که وزارت صمت به عنوان متولی کمیسیون ماده ۱۲ قانون ساماندهی مبادلات مرزی، ظرف یک ماه جلسه‌ای با حضور دستگاه‌های مربوطه برای فعال‌سازی و رفع موانع بازارچه برگزار کند.

مولوی ادامه داد: همچنین استانداری خوزستان نیز موظف شد تا با هماهنگی وزارت کشور، دستورالعملی ویژه برای توسعه این بازارچه تدوین و به دستگاه‌های ذی‌ربط ابلاغ کند.

وی گفت: وزارت کشور نیز به عنوان متولی تامین نیروی انسانی و تجهیزات اداری و زیرساختی، موظف شد در مدت یک ماه، اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهد. در نهایت، وزارت کشور با همکاری وزارت امور خارجه تفاهم‌نامه‌ای بین استان بصره عراق و استان خوزستان برای ایجاد بازارچه مشترک در منطقه اروندکنار به امضای طرفین خواهد رساند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.