خبرآنی/خوزستان فرماندار بهبهان بر تامین برق و سوخت مورد نیاز کشاورزان در فصل برداشت تاکید کرد.
سید ولیالله موسوی در گفت و گو با خبرآنی با اشاره به شرایط خاص سال زراعی و افزایش هزینههای تولید برای کشاورزان اظهار کرد: امسال با سالهای گذشته تفاوت دارد، چرا که هزینه اقلام کشاورزان افزایش یافته و در نتیجه هزینههای تولید برای کشاورز نیز بالا رفته است بنابراین این موضوع نیازمند توجه ویژه و اتخاذ تدابیر حمایتی است.
وی با اشاره با کاهش باران افزود: سال کمبارشی را پشت سر گذاشتهایم و شاهد تنشهای آبی در منطقه بودهایم. از این رو، احتمال کاهش تولیدات کشاورزی و عدم تحقق عایدی سالانه کشاورزان بالا است. پس با این پیشفرض، شورای کشاورزی شهرستان در بحث و موضوعات مختلف لازم است توجه بیشتری به کشاورزان کند.
فرماندار بهبهان با تاکید بر نقش بخشداران در مدیریت بحرانهای احتمالی گفت: بخشداران ضمن مدیریت بحرانهای احتمالی، در جلسه شورای کشاورزی خود برنامهریزیها برای فرآیند برداشت محصولات را با حضور دستگاههای مرتبط بررسی و موضوعات بخشهای خود را با همکاری ادارات مدیریت کنند.
موسوی با اشاره به اهمیت بومیسازی دستورالعملها و تصمیمگیریهای متناسب با شرایط منطقه بیان کرد: در برخی از موارد، سوای دستورالعملها، شورای توسعه کشاورزی شهرستان نیز میتواند تصمیمگیری کرده و در مواقع لازم، دستورالعملها را بومیسازی و اقدامات متناسب با شهرستان را مصوب کند تا با تعامل با کشاورزان، عایدی بیشتری به کشاورزان برسد.
وی ادامه داد: هدف ما این است که کشاورزان بتوانند با کمترین دغدغه به فعالیت خود ادامه دهند و شاهد رونق تولیدات کشاورزی در منطقه باشیم.
فرماندار بهبهان با اشاره به ناترازی موجود در برق، بر ضرورت هماهنگی با مدیریت توزیع برق شهرستان تاکید کرد و گفت: با توجه به ناترازی موجود در صنعت برق، لازم است هماهنگی لازم با مدیریت توزیع برق شهرستان انجام شود تا در زمان بارگیری و انتقال محصولات کشاورزان، شاهد قطعی برق نباشیم چرا که قطعی برق میتواند خسارات جبرانناپذیری به محصولات کشاورزی وارد کند بنابراین باید تا جای ممکن از این موضوع جلوگیری شود.
وی به موضوع سوخت موردنیاز برای برداشت محصولات کشاورزی پرداخت و افزود: در بحث سوخت مورد نیاز برداشت محصولات کشاورزی، لازم است تا جایی که امکان دارد همکاری صورت گیرد تا مشکلی در فرآیند برداشت و انتقال محصولات کشاورزی پیش نیاید.
موسوی با اشاره به لزوم ساماندهی نرخ حمل و نقل بار خاطرنشان کرد: ساماندهی نرخ حمل و نقل بار در این ایام از اهمیت بالایی برخوردار است و باید کارگروهی از دستگاههای مرتبط تشکیل شود تا ساز و کار نرخ حمل بار مشخص شود و در صورت تخلف، با عاملان برخورد شود.
وی بیان کرد: همچنین لازم است برنامهریزی مناسبی برای فعالیت ۲۴ ساعته مراکز خرید محصولات کشاورزی انجام شود تا مشکلی در این زمینه برای کشاورزان پیش نیاید.
انتهای پیام