مازندران میزبان یازدهمین اجلاسیه سازندگان و تولیدکنندگان صنعت ساختمان خواهد بود

خبرآنی/مازندران مدیرعامل سازمان همیاری و شهرداری‌های مازندران با بیان اینکه اجلاسیه سازندگان و تولیدکنندگان صنعت ساختمان در راستای شعار سال به عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» برگزار می‌شود، گفت: موضوع این اجلاسیه «فرصت‌های سرمایه‌گذاری و ساخت در استان مازندران» است که به میزبانی این استان برگزار می‌شود.

سید حمید هاشمی دوشنبه ۲۵ فروردین در جلسه‌ای با رضا حیدریون مدیرعامل باشگاه سازندگان و تولیدکنندگان ساختمان کشور اظهار کرد: یازدهمین اجلاس سازندگان و تولیدکنندگان صنعت ساختمان به میزبانی مازندران برگزار می‌شود.

وی به تأکید استاندار مازندران بر تبدیل این استان به «بهشت سرمایه‌گذاران ایران» اشاره کرد و گفت:  نگاه استاندار نشان‌دهنده اهمیت ویژه‌ای است که به توسعه اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری در مازندران داده می‌شود چرا که این مقوله در رشد و شکوفایی اقتصادی استان تاثیرگذار و فرصت‌های شغلی جدیدی را ایجاد می‌کند.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری مازندران بیان کرد: برای اجرای این اجلاس، نیاز به هماهنگی‌های لازم با شهرداری‌های استان و همچنین سازندگان و هتل‌داران استان است.

این مسئول اضافه کرد: بدین منظور، مالکانی که زمین‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری دارند و تولیدکنندگان فعال در صنعت ساختمان نیز به این اجلاسیه دعوت می‌شوند.

مازندران میزبان یازدهمین اجلاسیه سازندگان و تولیدکنندگان صنعت ساختمان خواهد بود

وی خاطرنشان کرد: این اجلاسیه فرصت مناسبی برای تبادل نظر میان فعالان صنعت ساختمان برای بررسی راهکارهای خروج از رکود و تشویق سرمایه‌گذاران برای حضور در این عرصه خواهد بود و می‌تواند به توسعه این صنعت در استان مازندران کمک کند.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های مازندران همچنین برگزاری این اجلاسیه را فرصت مناسبی برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مدیریت شهری دانست و افزود: این گردهمایی فرصتی خواهد بود تا شهرداری‌ها علاوه بر تعریف پروژه در زمین‌های خود، ضمن معرفی جذابیت‌های پروژه‌های شهری به سرمایه گذاران به سمت ایجاد درآمدهای پایدار حرکت کنند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.