کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وضعیت انسانی در نوار غزه را به «جهنمی روی زمین» تشبیه کرد

رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ وضعیت انسانی در نوار غزه را «جهنمی بر روی زمین» توصیف و اعلام کرد که تجهیزات بیمارستانی در غزه در حال اتمام است.

به گزارش خبرآنی، «میرجانا اسپولیاریچ» رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در مقر این کمیته در ژنو خاطرنشان کرد: «ما اکنون خود را در وضعیتی می‌بینیم که بایستی آن را جهنمی روی زمین توصیف کنم. ساکنان این باریکه در بسیاری از مناطق به آب، برق و غذا دسترسی ندارند.»

بر اساس گزارش روسیا الیوم، رژیم صهیونیستی از دوم مارس مانع ورود کامیون‌های کمک‌رسانی به نوار غزه شده و هیچ کمک بشردوستانه جدیدی وارد این باریکه نشده است، زیرا مذاکرات در مورد مرحله بعدی آتش‌بسی که اکنون شکسته شده، متوقف شده است و رژیم اشغالگر در ۱۸ مارس حملات نظامی خود را از سر گرفت.

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ۲۵ هزار کامیون حامل کمک‌ طی ۴۲ روز آتش‌بس وارد غزه شده‌اند و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از این کمک‌ها برای بازسازی ماشین جنگی خود استفاده کرده است؛ این اتهامی است که حماس آن را رد کرده است.

رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ همچنین تصریح کرد ذخایر و تجهیزات امدادی به سرعت رو به اتمام است.

وی همچنین گفت: «شش هفته است که هیچ کمکی وارد نوار غزه نشده است، بنابراین ما ظرف چند هفته آینده با کمبود تجهیزات و امداداتی روبه‌رو خواهیم شد که برای ادامه فعالیت بیمارستان به آن نیاز داریم.»

رئیس کمیته صلیب سرخ ضمن ابراز نگرانی نسبت به ایمنی عملیات بشردوستانه تاکید کرد: «جابه‌جایی برای مردم بسیار خطرناک است، اما این شرایط به ویژه برای فعالیت ما نیز بسیار خطرناک است.» 

وی خواستار برقراری آتش‌بس فوری جهت آزادی زندانیان صهیونیست باقیمانده نزد حماس و رسیدگی به مسائل وخیم انسانی در غزه شد.

همچنین کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در پی حملات اخیر در غزه در ایکس نوشت: کشته شدن هر پزشک در غزه، فرصت نجات جان غیرنظامیان را از بین می‌برد، غیرنظامیانی که دیگر حتی تحمل درد و رنج بیشتر را ندارند. ما همچنان از کشته شدن پزشکان جمعیت هلال احمر فلسطین که با بسیاری از آنها در بیمارستان صلیب سرخ و سایر بیمارستان‌های غزه کار می­‌کردیم، عمیقاً دردمند و برآشفته‌­ایم.

این کمیته افزود: قویاً از صحنه­‌های هولناکی که شرایط مرگ آنها را به تصویر می‌­کشد آزرده­‌ایم. کشتن آنها یادآور این واقعیت دردناک است که غزه چقدر برای غیرنظامیان و برای کارکنان بشردوستانه که همه چیزشان را برای نجات جان انسان­‌ها به خطر می­‌اندازند، خطرناک است. این حادثه باید نقطه عطفی باشد. طبق حقوق بین‌­المللی بشردوستانه، پرسنلِ بشردوستانه و پزشکی تحت حفاظت قرار دارند. آنها باید در هر شرایطی مورد احترام قرار گیرند.

در ماه مارس، اجساد ۱۵ نفر از امدادگران و کارکنان کمک‌رسانی، از جمله هشت عضو هلال احمر فلسطین، در یک گور دسته‌جمعی در جنوب غزه کشف شد.

سازمان ملل و هلال احمر نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی را مسؤول کشتن آنها دانستند.

در همین راستا، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که ذخایر آنتی‌بیوتیک‌ها و کیسه‌های خون به سرعت در حال کاهش است.

ریچارد پیپرکورن، نماینده سازمان بهداشت جهانی در اراضی فلسطینی از طریق ویدئو کنفرانس به خبرنگاران در ژنو گفت که ۲۲ بیمارستان از مجموع ۳۶ بیمارستان در این باریکه تنها به صورت حداقلی فعالیت دارند.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت کامل آمریکا نسل‌کشی را در غزه به راه انداخته که در نتیجه آن بیش از ۱۶۶ هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، شهید و زخمی شده و بیش از ۱۱ هزار تن دیگر مفقود شدند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.