قائم پناه: «طیب نیا» سرلیست گزینه‌های پیشنهادی وزارت اقتصاد است

معاون اجرایی رئیس جمهور، تاکید کرد: در دو لیست پیشنهادی به رئیس جمهور برای تصدی وزارت اقتصاد، آقای طیب نیا باتوجه به توانمندی هایی که دارد در سرلیست قرار دارد.

به گزارش خبرآنی، محمدجعفر قائم پناه در بخشی از یک گفت وگوی تلویزیونی با اشاره به مطرح شدن نام علی طیب نیا به عنوان گزینه اول برای تصدی وزارت اقتصاد، بیان کرد: بر اساس جمع بندی که چند گروه داشتند، گزینه اول آنان آقای طیب نیا بود. باتوجه به توانمندی، دانش و تجربه ای که ایشان دارد. ایشان گزینه اول لیستی که بنده دیدم، بود. ایشان توانمند است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با خود ایشان قبل از اینکه اسمشان مطرح شود صحبت نشده بود؛ بیان کرد: نیم شود. ابتدا باید  به رئیس جمهور پیشنهاد داده شود. رئیس جمهور است که با مجلس رایزنی می کند و به تفاهم می رسد. اگر باهم به این تفاهم رسیدند به مجلس معرفی می کند. آنچه که مشخص است این بوده که این ها پیشنهاد به رئیس جمهور است. گروه پیشنهادی نزدیک به 10 نفر یا 12 نفر بود. در دو لیستی که به رئیس جمهور معرفی شده است، سرلیست آقای طیب نیا بود و امتیاز بیشتری آورده بود.

معاون اجرایی رئیس جمهور، تصریح کرد: این ها فعلا کاندیداها هستند. اول باید رئیس جمهور تایید کند. زمانی با این کاندیداها صحبت می شود که رئیس جمهور تصمیم نهایی را بگیرد.

ادامه دارد

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.