خانواده‌های اسرای صهیونیست خواستار آزادی فرزندان خود یا برکناری مذاکره‌کننده ارشد شدند

خانواده‌های اسرای صهیونیست در غزه ضمن انتقاد از عملکرد رئیس هیئت مذاکره‌کننده رژیم صهیونیستی او را بین دو راهی اقدام برای آزادی زندانیان یا استعفا قرار دادند.

به گزارش خبرآنی، خانواده‌های اسرای صهیونیست در غزه از «رون درمر» رئیس هیئت مذاکره‌کننده و وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی خواستند یا برای آزادسازی بستگان آنها تلاش کند یا اینکه استعفا دهد.

این خانواده‌ها تاکید کردند که وجود درمر در راس هیئت مذاکره‌کننده به جای اینکه کار را پیش ببرد، موجب کارشکنی در قرارداد تبادل شده است.

پیش از این شبکه خبری «سی‌ان‌ان» آمریکا در گزارشی اعلام کرد که تعیین درمر به عنوان رئیس هیئت مذاکره‌کننده نقش موثری در ممانعت از پیشرفت مذاکرات قرارداد تبادل اسرا داشت.

این شبکه خبری به نقل از منبعی که  در مذاکرات حضور دارد، اعلام کرد: رایزنی درمر با میانجی‌های مصری و قطری که روابط مستقیمی با حماس دارند، کمتر از زمانی شده که «دیوید بارنیا» رئیس موساد و «رونن بار» رئیس شاباک هدایت  تیم اسرائیلی را برعهده داشتند.

این منبع گفت: تغییر روشنی در اولویت‌های تل‌آویو ایجاد شده و به نظر می‌رسد تیم اسرائیلی مذاکرات را سیاسی می‌کند.

به گزارش وب‌سایت «العربی الجدید»، در پی این اظهارات، خانواده‌های اسرای صهیونیست در بیانیه‌ای اعلام کردند که گزارش اخیر شبکه سی‌ان‌ان همان چیزی را که ما نسبت به آن هشدار داده بودیم، ثابت می‌کند، قول‌ها درباره اینکه انتخاب درمر موجب گشایشی در مذاکرات خواهد شد، محقق نشدند بلکه کاملا برعکس اتفاق افتاد.

آنها در ادامه بیانیه خود خطاب به درمر به وضوح از او خواستند یا ۵۹ اسیر را آزاد کند یا استعفا دهد، اگر نمی‌توانی به توافق جامعی برسید که تمامی اسرا را بازگردانده و به جنگ پایان دهد، زمان آن رسیده که استعفا دهی، زمان تمام شده و آزادی اسرا آزادی ما است.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ماه آوریل درمر را به عنوان رئیس هیئت مذاکره‌کننده تعیین کرد.

مرحله اول توافق آتش‌بس غزه ۱۹ ژانویه آغاز شد و شامل توقف جنگ و آزادسازی برخی از افراد بازداشت شده د ر غزه و آزادسازی تعدادی از اسرای فلسطینی بود اما اسرائیل از آغاز مرحله دوم این توافق امتناع کرده و ۱۹ مارس اعلام کرد که نیروهایش عملیات زمینی در نوار غزه را ازسرگرفتند.

«آوی اشکنازی» تحلیلگر مسایل نظامی روزنامه عبری «معاریو» در مقاله‌ای نوشت: انتقادهای تندی در نهاد امنیتی (ارتش) از عملیات زمینی و محقق نشدن اهداف آن مطرح هستند، انتقادهای شدید و جدیدی در ارتش درباره مدیریت عملیات «شمشیر و قدرت» در غزه که سه هفته قبل آغاز شده، مطرح هستند.

از پنج‌شنبه طومارهایی بری بازگرداندن افراد بازداشت شده ولو به بهای توقف جنگ علیه غزه از سوی جمعی از نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی از جمله نیروهای ذخیره‌ای که احتمال فراخوان آنها به ارتش وجود دارد و جمعی از نظامیان بازنشسته شامل فرماندهان ارشد سابق منتشر شدند.

خبرنگار شبکه خبری «آناتولی» ترکیه تاکنون پنج طومار را رصد کرده است، اولین آنها توسط حدود هزار تن از نظامیان نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به امضا رسید و در ادامه حدود هزار تن از دانشجویان موسسه‌های آموزش عالی به آن ملحق شدند. طومار دوم توسط صدها نظامی از نیروهای زرهی و نیروی دریایی امضا شد، طومار سوم را ده‌ها پزشک نظامی از نیروهای ذخیره، چهارمی توسط صدها نظامی گردان اطلاعاتی ۸۲۰۰ و پنجمی توسط حدود ۱۰۰ پزشک نظامی امضا شد.

همچنین جمعی از خانواده‌های اسرای صهیونیست حمایت خود را از ارائه‌کنندگان این طومارها اعلام و تاکید کردند که استمرار جنگ علیه غزه در راستای منافع امنیتی اسرائیل نبوده بلکه تنها در راستای منافع شخصی و سیاسی نتانیاهو و کابینه‌اش است.

در مقابل نتانیاهو و وزرای کابینه‌اش این طومارها را «شورش و نافرمانی» توصیف کرده و امضاکنندگان آنها را به اخراج تهدید کردند و مدعی شدند که «این طومارها موجب تقویت دشمنان در زمان جنگ می‌شود.»

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.