یکی از اهداف محوری در سال ۱۴۰۴ اشتغال‌زایی برای مهندسان کشاورزی است

خبرآنی/تهران رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران اعلام کرد: روند صدور مجوزهای بخش کشاورزی با شتاب و دقت بیشتر آغاز شده و دیگر هیچ مانعی برای ورود سرمایه‌گذاران وجود ندارد و ایجاد اشتغال برای مهندسان کشاورزی در گرو حمایت عملی از سرمایه‌گذاران و تسهیل فرآیندهای اداری است.

مرتضی کوچک‌زاده امروز ۲۳ فروردین در نشست اعضای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با مسئولان شهرستانی و استانی که به میزبانی شهرستان ورامین برگزار شد در جمع خبرنگاران با تشریح اهداف و برنامه‌های سال ۱۴۰۴ گفت: برگزاری این نشست با هدف آشنایی مسئولان بخش کشاورزی با رویکرد جدید سازمان در سال پیش‌رو صورت گرفت تا با هم‌افزایی، زمینه تحقق شعار سال و حمایت مؤثر از سرمایه‌گذاران بخش کشاورزی فراهم شود.

وی افزود: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب تأکید کرده‌اند، سرمایه‌گذاری باید از پایین شکل بگیرد و در بالا حمایت شود. بسیاری از فعالان بخش کشاورزی در شهرستان‌ها به‌دلیل آشنا نبودن با سامانه‌ها و فرآیندهای صدور مجوز، سردرگم‌ هستند. لذا این جلسه برای شفاف‌سازی همین مسیر و اجرایی‌کردن سیاست‌های استان برگزار شد.

کوچک‌زاده با اشاره به آغاز رسمی سال کاری سازمان از یکم فروردین‌ماه، خاطرنشان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان تهران در اولین روزهای سال جاری، برنامه جامع چهارساله‌ای را در قالب ۹ فصل و ۳۴ زیربخش به همه ذی‌نفعان ابلاغ کرد. امروز در ورامین، گام نخست اجرایی‌سازی این سند برداشته شده است.

وی با تأکید بر ضرورت تحول در صدور مجوزهای کشاورزی گفت: سازمان نظام مهندسی مصمم است امسال با سرعتی بیشتر، کیفیتی بهتر و نگاه مسئله‌محور، فرآیند صدور مجوزها را انجام دهد. کاهش بروکراسی، حذف مراحل زائد و حرکت به سمت الکترونیکی‌شدن خدمات از محورهای اصلی عملکرد ما خواهد بود.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان تهران با بیان اینکه یکی از اهداف محوری در سال ۱۴۰۴ اشتغال‌زایی برای مهندسان کشاورزی است، تصریح کرد: اگر بتوانیم سرمایه‌گذار را جذب کنیم، به‌درستی راهنمایی کنیم و مجوزهای لازم را به‌موقع صادر کنیم، بلافاصله شاهد ایجاد فرصت‌های شغلی جدید برای فارغ‌التحصیلان و مهندسان کشاورزی خواهیم بود. این هدف راهبردی سازمان است و در همین راستا آغاز سال کاری ما نیز به‌جای ۱۶ فروردین، از یکم فروردین تعیین شده است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.