وزیر جنگ اسرائیل: عملیات در غزه را تشدید می‌کنیم/ ساکنان باید بروند

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی از تسلط کامل این رژیم بر محور «موراگ» در جنوب نوار غزه خبر داد و اعلام کرد که ارتش قصد دارد فعالیت‌های خود را به بیشتر مناطق این باریکه گسترش دهد.

به گزارش خبرآنی، «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارتش این رژیم موفق شده است کنترل کامل محور موراگ را به دست بگیرد.

طبق گزارش شبکه العربی، وی گفت این اقدام باعث می‌شود محدوده‌ای که از محور فیلادلفیا تا موراگ امتداد دارد، به‌عنوان بخشی از منطقه امنیتی در نظر گرفته شود.

او همچنین افزود که ساکنان بیت‌حانون و برخی محله‌های دیگر در شمال نوار غزه؛ ازجمله محور نتزاریم مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند تا این مناطق نیز به منطقه امنیتی افزوده شود.

کاتس هشدار داد که در آینده‌ای نزدیک، فعالیت‌های ارتش رژیم صهیونیستی در بیشتر بخش‌های نوار غزه گسترش خواهد یافت.

به گفته او، این روند ایجاب می‌کند که ساکنان این مناطق، خانه‌های خود را ترک کنند تا ارتش بتواند اقدامات نظامی خود را بدون مانع ادامه دهد.

در همین راستا، منابع خبری اعلام کردند که ارتش رژیم صهیونیستی درصدد تسلط بر ۵۰ درصد مساحت نوار غزه است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.