اوضاع منطقه؛ محور رایزنی تلفنی ماکرون و ولیعهد سعودی

ولیعهد سعودی و رئیس‌جمهور فرانسه در جریان گفت‌وگوی تلفنی با یکدیگر به بررسی اوضاع منطقه غرب آسیا و تلاش‌ها برای برقراری امنیت و ثبات در آن پرداختند.

به گزارش خبرآنی، «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی و «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه به صورت تلفنی با یکدیگر رایزنی کردند و دو طرف در جریان این تماس تلفنی روابط دوجانبه و تلاش‌ها برای برقراری امنیت و ثبات در منطقه را مورد بررسی قرار دادند.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، محمد بن‌ سلمان و امانوئل ماکرون طی این تماس تلفنی همچنین روابط دوستانه و همکاری میان ۲ کشور عربستان و فرانسه و نیز فرصت‌های پیشرفت و توسعه این روابط در جهت منافع مشترک را مورد بررسی قرار دادند.

دو طرف همچنین درباره مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز تلاش‌ها برای برقراری ثبات و امنیت در منطقه غرب آسیا با یکدیگر رایزنی کردند.

پیشتر امانوئل ماکرون گفته بود: فرانسه ممکن است کشور فلسطین را در ژوئن آتی به رسمیت بشناسد.

ماکرون گفت: من می‌خواهم به سمت به رسمیت شناختن کشور فلسطین حرکت کنم. من این کار را برای راضی کردن این شخص یا آن شخص انجام نخواهم داد، بلکه به این خاطر که این کار عادلانه خواهد بود انجام می‌دهم.

پیشتر رئیس جمهور فرانسه در جریان سفر به شهر العریش مصر در نزدیکی مرزها با نوار غزه، اعلام کرد نمی‌توان درباره غزه که در آن دو میلیون نفر تحت محاصره زندگی می‌کنند، به عنوان پروژه املاک و مستغلات صحبت کرد.

وی در این بازدید خود از العریش که همراه با «عبدالفتاح السیسی»، رئیس جمهور مصر صورت گرفت،‌ گفت، زمانی که صحبت از غزه می‌شود، در واقع صحبت از دو میلیون نفر تحت محاصره است که ماه‌ها در بمباران و جنگ سر کرده‌اند.

وی با اشاره به طرح «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر انتقال ساکنان غزه به کشورهای دیگر و تصاحب این منطقه توسط آمریکا، افزود، نمی‌توان تاریخ و جغرافیا را از بین برد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.