توسعه صنایع پایین‌دستی آلومینیوم اشتغال بالایی در منطقه فراهم می‌کند

خبرآنی/خوزستان فرماندار مسجدسلیمان گفت: صنعت آلومینیوم یک صنعت استراتژیک و خاص است و در صورت توجه به صنایع پایین‌دستی آن می‌توان بستر و شرایط اشتغال فراوانی در منطقه فراهم کرد.

پیمان جهانگیری در گفت و گو با خبرآنی اظهار کرد: در جهت تحقق شعار "سرمایه‌گذاری برای تولید" و همچنین در راستای رونق تولید هر آنچه از دست ما بر بیاید کوتاهی نخواهیم کرد.

وی افزود: هر موانعی بر سر را تولید باشد باید در کنار هم مسیر را برای تولید و اشتغال و توسعه پایدار فراهم کنیم.

جهانگیری بیان کرد: با توجه به نرخ بیکاری در این شهرستان باید اولویت جذب نیروی شرکت‌ها و کارخانجات، نیروهای بومی باشد.

وی با اشاره به بازدید اخیر خود از کارخانه آلومینیوم مسجدسلیمان از تلاش‌ها و پیگیری مدیرعامل و پرسنل این کارخانه در جهت توسعه و فراهم کردن بستر جذب نیروهای کاملا بومی و دستیابی به برخی تولیدات خاص صنعتی و ساختمانی از جمله ریل سوم مترو قدردانی کرد و گفت: این کارخانه باید توسعه پیدا کند.

مهدی سرخان پور مدیر شرکت آلومینیوم کاوه نیز به خبرآنی گفت: با توجه به عدم تکمیل زنجیره تولید این شرکت در سال گذشته با همت مهندسان و کارگران کارخانه و حمایت هلدینگ گسترش صنایع معدنی کاوه پارس توانستیم تنها کوره ذوب آلومینیوم در استان خوزستان را احداث و راه‌اندازی کنیم. این کوره ظرفیت تولید ۶۰۰۰ تن بیلت در سال را دارد و قابلیت انواع سری آلومینیوم را دارد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.