وعده مقاوم سازی 75 درصد روستاها تا پایان دولت

به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، غلامرضا صالحی در مراسم گرامیداشت چهل‌وششمین سالروز افتتاح حساب 100 امام (ره) و تأسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار کرد: سال گذشته، با وجود همه محدودیت‌ها، با تلاش همکاران توانستیم گام‌های موثری در مسیر رشد و خدمت پایدار به مردم برداریم.

وی ادامه داد: در آستانه چهل‌وششمین سالگرد فرمان تاریخی امام خمینی (ره) برای تأسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، مسیر سال جدید را با انگیزه‌ای مضاعف دنبال می‌کنیم. امسال با عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده و بنیاد مسئولیت مهمی در ایجاد تحرک و تولید در کشور بر عهده دارد.

صالحی با اشاره به اهمیت حوزه مسکن افزود: هر واحد مسکونی زنجیره‌ای از خدمات تولیدی و صنعتی را به حرکت درمی‌آورد. از این رو، تقویت نقش حمایتی بنیاد در ساخت مسکن محرومان، گسترش فناوری‌های نوین و بهره‌گیری از ظرفیت‌های تأمین مالی، در دستور کار ما قرار گرفته است.

وی سرمایه‌گذاری در حوزه مسکن را اقدامی در راستای حفظ کرامت انسانی، تأمین امنیت اجتماعی و اقتصادی و تحقق عدالت اجتماعی دانست و گفت: آنچه امروز در بنیاد مسکن رقم خورده، بسترسازی برای جهشی بزرگ در تأمین مسکن اقشار محروم است؛ موضوعی که با همراهی مجلس، دولت و وزارت راه و شهرسازی در حال پیگیری است.

وی تأمین زمین برای ساخت 50 هزار واحد مسکونی در شهرها،رشد 36 درصدی اعتبارات،اخذ سند مالکیت برای 1.4 میلیون واحد، تأمین یک میلیون قطعه زمین در روستاها و آمادگی برای واگذاری سالانه 200 هزار قطعه زمین به متقاضیان مهاجرت معکوس به روستاها را از جمله اقدامات شاخص بنیاد مسکن در سال گذشته عنوان کرد.

رییس بنیاد مسکن با اشاره به اخذ مصوبه تهاتر 70 درصدی قیر برای پروژه‌های بنیاد مسکن، اظهار کرد: این مصوبه نقش مهمی در ارتقای کیفیت زندگی روستاییان داشته است و میزان رضایتمندی در روستاها طی دو سال اخیر به شکل چشمگیری افزایش یافته است.

صالحی مسکن ارزان، پایدار و متناسب با کرامت انسانی را عامل مهمی در افزایش مهاجرت معکوس برشمرد و افزود: افزایش سقف وام مسکن روستایی به 400 میلیون تومان با بازپرداخت 20 ساله، یکی از گام‌های مهم در این زمینه بود. سال گذشته، 330 هزار متقاضی برای دریافت این وام ثبت‌نام کردند که رکورد جدیدی در کشور محسوب می‌شود.

وی از دستیابی شاخص مقاوم‌سازی به 54 درصد خبر داد و گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده، تا پایان دولت چهاردهم این شاخص به 75 درصد خواهد رسید.

صالحی به سند 5 ساله بنیاد در حوزه توسعه روستاها، مقاوم‌سازی و فناوری‌های نوین اشاره کرد و گفت: حرکت به سمت فناوری‌های نوین و صنعتی‌سازی از اولویت‌های بنیاد است. در همین راستا، با تأسیس مؤسسه "بنیاد تک"، گامی بلند در این مسیر برداشته شده است.

به گفته وی، این مؤسسه با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی، فناوری‌های نوین ساخت مسکن از جمله پرینتر سه‌بعدی را در کشور بومی‌سازی کرده و همچنین استفاده از سیستم‌های پیش‌ساخته مدرن در پروژه‌های بلندمرتبه را در دستور کار دارد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.