وزیر خارجه ایران با رئیسجمهور الجزایر دیدار و گفتوگو کرد.
یه گزارش خبرآنی، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنیهای خود با مقامهای ارشد الجزایر، روز سهشنبه با «عبدالمجید تبون» رئیسجمهور این کشور در الجزیره دیدار و گفتوگو کرد.
عراقچی پیش از این با «احمد عطاف» وزیر خارجه الجزایر دیدار و گفتوگو کرده بود.
هیاتهای سیاسی ایران و الجزایر نیز به ریاست وزیران امور خارجه دو کشور دیدار و به تبادل نظر پرداختند.

وزیر خارجه ایران امروز درباره روابط تهران-الجزیره گفت: روابط ایران و الجزایر، یک روابط قدیمی مستحکم و ریشهدار است. دوستی دو کشور ریشه طولانی دارد و دوستان ما در الجزایر در مقاطع مهم تاریخی در کنار ایران بودند و قدمهای بسیار خوبی برداشتهاند.
این دیپلمات عالیرتبه جمهوری با بیان اینکه «ایران و الجزایر در ارتباط با مسائل منطقه مواضع مشترکی دارند»، با تمجید از مواضع الجزایر در ارتباط با موضوع فلسطین خاطرنشان کرد: ما همواره در خصوص مسائل منطقه مشورتها و رایزنیهایی از نزدیک داشتهایم.
عراقچی ادامه داد: در مورد روابط دوجانبه نیز همکاریهای ایران و الجزایر در سطح نسبتا مطلوبی جلو میرود، با وزیر خارجه الجزایر در تماس و تعامل هستیم و این سفر نیز در همین چارچوب انجام شده است.
انتهای پیام