به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، مالک خودروی فرسوده اگر بخواهد در طرح های جایگزین خودروسازان شرکت کند نخست باید به آدرس سایت نوسازی ناوگان حمل و نقل nnhk.ir مراجعه کرده و در بخش ثبت نام خودروی فرسوده اطلاعات خودرو را ثبت کنند و در نهایت امکان شرکت در طرح های جایگزین خودروسازان را پیدا میکنند.
در صورت برنده شدن متقاضی در طرح های جایگزینی شرکتهای خودروساز، حدود یک ماه تا 45 روز خودروساز مهلت دارد پیش از تحویل خودرو به متقاضی اعلام کند که شما باید به مرکز اسقاط خودرو مراجعه کرده و خودرو را اسقاط کنید.
حال اگر مالک خودروی فرسوده نخواهد در طرح های جایگزین شرکت کند و فقط تمایل به اسقاط خودرو داشته باشد می تواند به مراکز اسقاط مراجعه و با توجه به جدول زیر نسبت به اسقاط خودروی خود اقدام کند.
سالاریه رئیس ستاد نوسازیِ ناوگانِ حمل و نقل و اسقاط خودروهای فرسوده در خصوص قیمت گواهی ها گفته است:هر خودروی فرسوده یک تا سه گواهی دریافت میکند. هر گواهی 35 میلیون تومان است و مراکز اسقاط حدود 10 درصد بابت حق العمل کم میکنند.
* نحوه شارژ گواهی اسقاط برای انواع خودروهای سواری
*نحوه شارژ گواهی اسقاط برای انواع تاکسی (سواری، ون M1 و ون M2)
*نحوه شارژ گواهی اسقاط برای انواع کامیونت، کامیون و کشنده
*نحوه شارژ گواهی اسقاط برای انواع مینی بوس
اولین مرحله برای دریافت گواهی اسقاط ماشین این است که خودروی مورد نظر، جزو خودرو های فرسوده باشد که این امر مستلزم یک سری شرایط خاص از جمله سن خودرو می باشد. برای مثال سن فرسودگی خودروهای شخصی (سواری، ون)، 20 سال و خودروهای عمومی سواری بنزینی و دوگانه سوز، 12 سال بوده و این رقم برای خودروهای عمومی سواری گاز سوز، 12 سال و برای خودروهای عمومی سواری برقی، 20 سال است.
علاوه بر این در صورتی که خودرو فرسوده به صورت دو دوره متوالی موفق به دریافت گواهی معاینه فنی نگردد، جزو خودروهای فرسوده بوده و مشمول دریافت گواهی اسقاط ماشین می گردد. با ارائه مدارک و مستندات مربوطه به مراکز اسقاط خودرو های فرسوده می توان گواهی اسقاط خودرو را دریافت نمود.
انتهای پیام/