واکنش مثبت بورس به تحولات سیاسی

بازار سرمایه در دقایق اولیه معاملات امروز و در واکنش به تحولات سیاسی حرکت مثبتی را آغاز کرد؛ به طوری که بیش از ۵۰ هزار واحد افزایش یافت و اغلب نمادها صف خرید شدند.

به گزارش خبرآنی، تالار شیشه‌ای در سه روز قبل تحت تاثیر ریسک‌های سیستماتیک و تنش‌های بین‌المللی ریزش کرده بود. البته بورسهای جهانی نیز بر اثر تعرفه‌هایی صادراتی که ترامپ برای ۱۳۵ کشور جهان در نظر گرفت افت کرد؛ تعرفه‌هایی که تا ۹۷ درصد نیز می‌رسید و ورود کالاهای چینی به آمریکا را مشمول ۶۷ درصد تعرفه گمرکی کرد. اتفاقی که باعث افزایش قیمت طلا و ریزش بورس‌ها در جهان و ایران شد.

امروز اما پس از اعلام خبر گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران با ایالات متحده که قرار است روز شنبه در عمان انجام شود بورس ایران سبزپوش شد.

تا ساعت ۱۰:۴۵ شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۵۰ هزار واحد رشد کرد. شاخص هم وزن نیز با افزایش ۱۰ هزار واحد مواجه شد. فرابورس نیز رشد ۲۲۲ واحد داشت.

واکنش مثبت بورس به تحولات سیاسی
نقشه بازار بورس تا ساعت ۱۰:۴۵ روز ۱۹ فروردین ۱۴۰۴

از سوی دیگر با توجه به ناآرامی‌های منطقه‌ای در خاورمیانه، بورس ایران نیز تقریبا از هفته‌های پایانی سال گذشته و پس از یک دوره رشد که از اوایل آبان آغاز شده بود، روند کاهشی به خود گرفت. تا ساعت تنظیم این گزارش تعداد سهام مثبت ۳۱۳ عدد و سهام منفی ۲۲ عدد بود. به طور کلی بازار ۱.۸۵ درصد رشد افزایش داشت.

طی سه روز کاری قبل بازار سهام در ایران به ترتیب ۱۵، ۲۱ و ۲۷ هزار واحد افت کرد. این در حالی است که از پنجم تا ۱۰ فروردین، بورس مثبت شده بود. بخش عمده‌ای از این نوسانات از ریسک های سیستماتیک و متغیرهای سیاسی نشأت گرفته است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا
برچسب ها :

واکنش تحولات سیاسی

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.