بیمار سرطانی به شکرانه سلامتی یک زندانی آزاد کرد

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، نیکوکاری در سالگرد درگذشت مادرش، به نیت هدیه سلامتی و شکرانه پیروزی بر بیماری سرطان در آزادی یک جوان زندانی بدهکار و نیازمند جرایم غیرعمد سهیم شد. 

این نیکوکار که بازنشسته تأمین اجتماعی بود و حقوق زیادی نیز ندارد، همزمان با سالگرد درگذشت مادرش و به شکرانه شفا و پیروزی بر بیماری صعب العلاج با حضور در ستاد دیه استان تهران و مطالعه خلاصه پرونده زندانیان، بدهی جوانی 37 ساله به نام حسین ص. را انتخاب کرد.

بنا به این خبر زندانی یاد شده که پدرش را از دست داده بود، سرپرستی مادر پیرش را بر عهده داشت که همین امر موجب درگیری با همسرش شده و وی طلاق گرفته بود، حسین که مغازه استیجاری فست فود داشت دچار مشکلات مالی شده و با این شکست شغلی، چک‌های پاس نشده وی را روانه زندان کرد.

خاطرنشان می‌شود بدهی کلی زندانی  با احتساب تأخیر و تأدیه 430 میلیون تومان بود که دادگاه با قبول اعسار زندانی وی را به پرداخت یکصد میلیون تومان محکوم نموده، مقرر شده بود پس از آزادی مابقی بدهی را به صورت اقساط ماهانه واریز کند که این نیکوکار تمام پیش قسط بدهی را یکجا واریز کرد و هدیه یکصدمیلیون تومانی را برای آزادی  وی اختصاص داد.    

وی که حتی حاضر به دریافت رسید وجه پرداختی خود نبود، گفت: علاوه بر هدیه سلامتی خودم، خواهر مسنی دارم و این رسید را همزمان با سالگرد فوت مادرم به وی می‌دهم تا خوشحال شود و این شادی برایم بزرگترین هدیه است و چون این تاریخ کاملاً اتفاقی بوده و هنگام نوشتن تاریخ رسید متوجه شدم، احساس می کنم مادرم در این ثواب سهیم و روحش شاد شده است.

شایان ذکر است: خیرین و نیکوکارانی که قصد کمک به آزادی زندانیان جرایم غیر عمد را دارند همواره می‌توانند از طریق شماره کارت 6037991899675916 در این امر خیر سهیم باشند.

همچنین در صورت تمایل ضمن مراجعه حضوری به ستاد دیه استان تهران واقع در خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، اعرابی 5، پلاک 19، طبقه اول، شماره تلفن 88861992با نحوه ارسال کمک‌های مالی و آزادی زندانیان استان آشنا شوند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.