بر اساس آخرین آمارهای منتشره، امارات متحده عربی، قطر و کویت همچنان سه کشوری هستند که سه رتبه نخست بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل را در فوریه ۲۰۲۵ به خود اختصاص دادهاند.
به گزارش خبرآنی، سرعت و کیفیت اینترنت از مواردی است که همواره دغدغه کاربران بوده و در این شرایط هم نیازمند کیفیت مناسب برای فعالیتهای اینترنتی خود هستند. در دنیای مدرن امروزی، اینترنت روی جنبههای مختلف زندگی افراد تأثیر میگذارد و در حالحاضر، هرچقدر که داشتن اینترنت ضروری باشد، سرعت آن به مراتب اهمیت بیشتری دارد.
بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی سایت اسپیدتست همچنان امارات متحده عربی، قطر و کویت از جمله کشورهایی هستند که در زمینه اینترنت همراه در صدر لیست قرار دارند. کشورهایی که بیشترین سرعت اینترنت همراه (موبایل دیتا) را به خود اختصاص دادهاند، عبارت است از:
۱_ امارات متحده عربی با سرعت متوسط ۵۴۳.۹۱ مگابیت برثانیه
۲- قطر با سرعت متوسط ۵۲۲.۴۸ مگابیت بر ثانیه
۳- کویت با سرعت متوسط ۳۰۹.۰۷ مگابیت بر ثاینه
۴- بلغارستان با سرعت متوسط ۲۴۹.۷۳ مگابیت بر ثانیه
۵- بحرین با سرعت متوسط ۲۳۵.۱۹ مگابیت بر ثانیه
۶- برزیل با سرعت متوسط ۲۰۵.۹۲ مگابیت بر ثانیه
۷- کره جنوبی با سرعت متوسط ۲۰۵.۲۷ مگابیت بر ثانیه
۸- عربستان سعودی با سرعت متوسط ۱۹۹.۴۴ مگابیت بر ثانیه
۹- دانمارک با سرعت متوسط ۱۹۸.۴۸ مگابیت بر ثانیه
۱۰- چین با سرعت متوسط ۱۷۴.۴۶ مگابیت بر ثانیه
بررسیها حاکی از آن است که عوامل اصلی موثر بر سرعت اینترنت کشورها را باید شناسایی کرد اما بهطور کلی، سرعت اینترنت به موارد متعددی بستگی دارد.
به طور مثال زیرساخت یا نوع کابل (مس یا فیبر نوری) که یک کشور برای پشتیبانی از خدمات اینترنتی خود استفاده میکند؛ به طور معمول، هرچه زیرساخت جدیدتر باشد، اتصال سریعتر خواهد بود.
البته نزدیکی یا اتصال به کابلهای زیردریایی هم مهم است، زیرا این کابلهای فیبر نوری زیر دریا حدود ۹۷ از دادههای ارتباطی جهان را منتقل میکنند.
همچنین وسعت یک کشور، از آنجاکه هزینههای بهسازی زیرساختها اهمیت دارد؛ بنابراین هرچه کشور کوچکتر باشد، ارتقای کابلکشی ارزانتر است.
انتهای پیام