اذعان نظامیان صهیونیست: غزه را به هیروشیما تبدیل کردیم

یک سازمان حقوق بشری اظهارات سربازان ارتش رژیم صهیونیستی را که پس از هفت اکتبر ۲۰۲۳ در عملیات نظامی در نوار غزه شرکت کرده‌اند، روایت کرد که چگونه ارتش اشغالگر در همان روزهای آغازین عملیات خود در غزه، این منطقه را به هیروشیمای دوم بدل کرد.

به گزارش خبرآنی، سازمان حقوق بشری صهیونیستی «شکستن سکوت» در گزارشی با استناد به شهادت‌های سربازانی که در نوار غزه خدمت کرده‌اند و در عملیات منطقه حائل شرکت کرده‌اند، جزئیاتی از روش‌هایی را که نیروهای صهیونیستی برای باز کردن آنچه آن را «منطقه قتل» در اطراف غزه نامیده‌اند، از طریق تخریب زمین‌های کشاورزی وتخلیه کامل محله‌های مسکونی در این منطقه، به کار گرفته‌اند، فاش کرد.

منطقه حائل تا دسامبر ۲۰۲۴ به عمق بین ۸۰۰ تا ۱۵۰۰ متر داخل غزه گسترش یافت و نیروهای صهیونیستی از آن زمان تاکنون برای گسترش بیشتر آن تلاش کرده‌اند. رژیم صهیونیستی مدعی است منطقه حائل اطراف غزه برای جلوگیری از تکرار حمله هفت اکتبر ۲۰۲۳ که توسط افراد مسلح حماس انجام شد، ضروری است. این افراد از طریق منطقه حائلی که قبلاً ۳۰۰ متر عمق داشت، برای حمله به تعدادی از شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوار غزه نفوذ کردند.

خط مرزی، منطقه قتل است

در مورد منطقه قتل، در این گزارش به نقل از یکی از فرماندهان نیروی زرهی رژیم صهیونیستی آمده است که منطقه مرزی منطقه قتل است. این منطقه، در سطح پایین‌تری قرار داشته و یک زمین پست است و ارتش دید کاملی نسبت به آن دارد.

اذعان نظامیان صهیونیست: غزه را به هیروشیما تبدیل کردیم
ویرانی در غزه

تخریب حدود ۳۵۰۰ ساختمان

سربازان صهیونیستی که اواخر ۲۰۲۳ پس از ورود مستقیم نیروهای صهیونیستی به غزه و حتی اوایل ۲۰۲۴ در این باریکه خدمت کرده‌اند، فاش کردند که در مراحل اولیه گسترش منطقه قتل، از بولدوزرها و حفارهای سنگین در کنار هزاران مین و مواد منفجره برای تخریب حدود ۳۵۰۰ ساختمان و نیز مناطق کشاورزی و صنعتی که می‌توانستند مناطق حیاتی در بازسازی غزه پس از جنگ باشند، استفاده شد.

پیش از این هم یک گزارش جداگانه از سوی سازمان حقوق بشری صهیونیستی «جیشاه-مسلک» منتشر شد که در آن به تخریب حدود ۳۵ درصد از اراضی کشاورزی در غزه که اکثر آنها اطراف غزه قرار دارند، اشاره شده است.

همچنین این گزارش به نقل از یک سرباز ذخیره که در نیروی زرهی رژیم صهیونیستی خدمت می‌کرد، می‌گوید: «در واقع، ما همه چیز را نابود می‌کردیم. همه چیز اعم از ساختمان و تأسیسات». سرباز دیگری افزود: منطقه «مانند هیروشیما» به نظر می‌رسید.

اذعان نظامیان صهیونیست: غزه را به هیروشیما تبدیل کردیم

این فراتر از واقعیت بود

سازمان «شکستن سکوت» که توسط گروهی از سربازان سابق صهیونیستی با هدف افزایش سطح آگاهی با کمک گرفتن از تجربیات سربازانی که در کرانه باختری و غزه خدمت کرده‌اند، تأسیس شده است، گزارش کرد با سربازانی که در عملیات خط مرزی شرکت داشته‌اند، مصاحبه کرده است.

یکی از این سربازان در واحد مهندسی جنگی، شوکی را بیان کرد که به هنگام مشاهده ویرانی ناشی از اولین بمباران منطقه شمالی غزه دچارش شده بود، وقتی که این واحد برای اولین بار عملیات پاکسازی را انجام داد.

او گفت: «این فراتر از واقعیت بود، حتی قبل از اینکه ما خانه‌ها را هنگام ورودمان تخریب کنیم. غیر واقعی به نظر می‌رسید، انگار در یک فیلم هستم».

وی افزود: «آنچه من در آنجا دیدم، همانطور که به نظر می‌رسید، فراتر از چیزی بود که اگر نیاز به انجام آن داشته باشم، می‌توانم آن را توجیه کنم. این به میزان تناسب آن با واقعیت مربوط می‌شود.»

اذعان نظامیان صهیونیست: غزه را به هیروشیما تبدیل کردیم

فقط یک توده آوار

همچنین، سربازان صهیونیستی، با خاک یکسان کردن اراضی کشاورزی از جمله درختان زیتون، باغ‌های بادمجان و غیر آن و نیز تخریب مناطق و تأسیسات صنعتی از جمله کارخانه کوکاکولا و شرکت صنعتی دارویی را روایت کردند.

یکی از آنها در مورد «یک منطقه صنعتی عظیم و کارخانه‌های بزرگی که به توده‌ای از آوار و بتن شکسته تبدیل شده بودند» صحبت کرد.

این گزارش همچنین حاکی از آن است که ارتش اشغالگر معتقد بود که بسیاری از ساختمان‌هایی که تخریب شده‌اند، توسط حماس مورد استفاده قرار می‌گرفته‌اند و به نقل از یک سرباز گفته شده که برخی از آنها حاوی متعلقات گروگان‌ها بوده‌اند. اما بسیاری از تأسیسات دیگر که هیچ ارتباطی با هیچ یک از این موارد نداشتند، تخریب شدند. حتی به فلسطینی‌ها اجازه داده نشد وارد منطقه شوند و اگر هم تلاش می‌کردند، وارد شوند با تیراندازی نیروهای صهیونیستی مواجه می‌شدند اما این گزارش به نقل از سربازان می‌گوید که قوانین درگیری آزاد است و تا حد زیادی به فرماندهان میدانی بستگی دارد.

اذعان نظامیان صهیونیست: غزه را به هیروشیما تبدیل کردیم

به طور کلی سیستمی برای پاسخگویی وجود ندارد

فرمانده نیروی زرهی اسرائیل نیز اظهار داشت: فرماندهان گردان‌ها تصمیمات مختلفی در این مورد می‌گیرند، بنابراین در نهایت به شخصیت آنها بستگی دارد. اما به طور کلی سیستمی برای پاسخگویی وجود ندارد.

همچنین یک سرباز صهیونیستی روایت می‌کند که مردان بالغی که در منطقه حائل دیده شدند، کشته شدند اما به سمت زنان و کودکان تیراندازی از نوع هشدار صورت می‌گرفت. او در ادامه گفت: غالبا، اشخاصی که وارد منطقه حائل می‌شدند، بالغ بودند و زنان و کودکان وارد می‌شدند.

براساس آمار وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه،‌ عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در نوار غزه تاکنون منجر به شهادت بیش از ۵۰ هزار فلسطینی شده است. علاوه بر آن مساحت گسترده‌ای از غزه تخریب و صدها هزار فلسطینی آواره شده‌اند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.