۷۰ درصد کارفرمایان نیروی کار را با مهارت جدید استخدام می‌کنند

معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اهمیت مهارت آموزی و مهارت افزایی در کشور گفت: درحال حاضر بیش از ۸۵ درصد کارفرمایان ارتقای مهارت نیروی کار را در اولویت قرار داده و ۷۰ درصد کارفرمایان نیروی کار را با مهارت جدید استخدام می کنند.

به گزارش خبرآنی،غلامحسین محمدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای را متولی زیست بوم آموزشی دانست و با اشاره به تغییر و تحولات بازار کار در جهان گفت: تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۹۰ میلیون شغل از بین می رود و ۱۷۰ میلیون شغل ایجاد می شود.

وی ادامه داد:طبق گزارش ها تا قبل از سال ۲۰۳۷ از هر ۱۰ کارگر ۶ نفر به افزایش مهارت و آموزش نیار پیدا می کنند و بیش از ۴۵ درصد نیروی کار باید ارتقای مهارت داشته باشند تا کار فعلی خود را ادامه بدهند از این رو لازم است مهارتهای چندگانه داشته باشند.

معاون وزیر کار با تاکید بر بهره گیری بنگاه‌های اقتصادی از نیروی کار ماهر اظهار کرد:درحال حاضر کارفرمایان اهمیت مهارت افزایی را به شدت درک کرده و طبق این اصل رفتار می کنند؛ به نحوی که بیش از ۸۵ درصد کارفرمایان ارتقای مهارت نیروی کار را در اولویت قرار داده و ۷۰ درصد کارفرمایان نیروی کار را با مهارت جدید استخدام می کنند.

محمدی فقر مهارتی را کمبود یا فقدان مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار و داشتن یک شغل پایدار با درآمد مناسب توصیه کرد و گفت: فقر مهارتی به دلایلی همچون تحصیلات ناکافی، عدم دسترسی به آموزش و تغییرات صحیح در بازار کارو عدم تطابق مهارت‌های موجود با نیازهای بازار ایجاد می‌شود.

به گفته وی طبق گزارش ها، در تابستان و پاییز ۱۴۰۳ یکی از مهم ترین موانع صنعت فارغ از نوسانات قیمت مواد اولیه، دشواری تامین مالی و بی ثباتی قوانین، کمبود نیروی کار ماهر بوده است.

ادامه دارد..

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.