هلند محدودیت صادرات نظامی به اسرائیل را تشدید کرد

دولت هلند روز دوشنبه از تشدید محدودیت‌ها در صادرات تمام تولیدات نظامی و کالاهای دو منظوره به مقصد اراضی اشغالی خبر داد.

به گزارش خبرآنی، دولت هلند در پیامی به پارلمان اعلام کرد که تمام صادرات مستقیم و محصولات ترانزیت شده به اسرائیل باید مورد بررسی قرار گیرد تا از مطابقت آنها با مقررات اروپایی اطمینان حاصل شود.

دولت هلند تأکید کرد که این صادرات دیگر تحت مجوزهای صادرات عمومی انجام نخواهد شد.

کاسپر ولدکمپ، وزیر امور خارجه و رنی کلیور، وزیر بازرگانی هلند گفتند: «تمایل به اجرای این امر به دلیل وضعیت امنیتی در اسرائیل، اراضی فلسطین و در کل منطقه است».

آنها افزودند: «صادرکنندگان همچنان می‌توانند درخواست مجوز کنند که سپس با توجه به مقررات اروپایی تأیید می‌شود.»

دولت هلند تأکید کرد که از زمان آغاز جنگ اسرائیل علیه غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، هیچ تولیدات نظامی از هلند تحت مجوز عمومی به اسرائیل صادر نشده است.

دولت هلند عنوان داشت که مجوز عمومی برای صادرات تولیدات امنیت اطلاعات کم خطر، مانند مسیریاب‌های امنیت شبکه، اغلب برای صادرات به اسرائیل استفاده می‌شود.

در سال ۲۰۲۴، دادگاهی در هلند به دولت دستور داد تا صادرات قطعات یدکی جنگنده‌های F-۳۵ به اسرائیل را به دلیل ترس از استفاده از آنها برای نقض قوانین بین المللی در جنگ علیه غزه ممنوع کند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.