به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی در گفتگو ویژه خبری اظهار کرد: ماموران پلیس نه تنها در نوروز بلکه خیلی از مناسبها مانند شبهای قدر، اربعین و ... وظیفه دارند امنیت مردم را برقرار کنند و شغل آنها تعطیلی ندارد.
وی با بیان اینکه وظیفه پلیس در نوروز چندگانه است و یکی از آن مربوط به راهنمایی و رانندگی است، گفت: تامین امنیت شهرها به ویژه شهرهای مسافرپذیر، کنترل مرزها و کنترل مجرمین از مهم ترین ماموریتهای پلیس در ایام نوروز است.
رادان گفت: امسال نسبت به طرح نوروزی سال گذشته نزدیک به 558 میلیون تردد ثبت شده است که افزایش 3.5 درصدی داشته است.
فرمانده کل انتظامی تصریح کرد: امسال نزدیک به 135 میلیون لیتر سوخت توسط مسافران نوروزی مصرف شده است که نسبت به سال قبل حدود 6 درصد افزایش داشته است.
وی گفت: امسال برای امنیت درون شهرها طرح "امنیت محله محور" را اجرا کردیم و برای هر محله مسئولی را انتخاب کردیم تا برای مبارزه با سرقت و یا دیگر جرائم بتواند تصمیمات لازم را بگیرد.
رادان خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم در سال 1404 کنترل شهرها را با دوربینهای بیشتری انجام دهیم تا در حوزه کنترلها خلاء نداشته باشیم؛ البته رئیس جمهور هم در این زمینه دستورات خوبی داده است.
فرمانده کل انتظامی گفت: امسال در بازه تعطیلات نوروز 18 درصد کاهش سرقت را در شهرهای کشور داشتهایم و امیدواریم بتوانیم در طول سال هم این کاهش را ادامه دهیم.
خبر در حال تکمیل است....