آنروا: محاصره نوار غزه باید پایان یابد

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی اعلام کرد که باید محاصره نوار غزه پایان یابد و اجازه ورود فوری و کامل کمک‌های بشردوستانه داده شود.

به گزارش خبرآنی، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) روز یکشنبه اعلام کرد: بیش از یک ماه است که رژیم صهیونیستی مانع ورود کمک‌های انسان‌دوستانه و اقلام تجاری به نوار غزه شده است.

آنروا همچنین اعلام کرد: ما همچنان با استفاده از باقی‌مانده ذخایر، به ارائه کمک‌ها در غزه ادامه می‌دهیم اما این ذخایر رو به پایان است و اوضاع به شدت وخیم‌تر می‌شود.

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی اشاره کرد: باید محاصره نوار غزه پایان یابد و اجازه ورود فوری و کامل کمک‌های بشردوستانه داده شود.

انتهای پیام

منبع : ایسنا
برچسب ها :

آنروا محاصره پایان

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.