درخواست صوفی درباره موضوع جلسات مجلس طی ۳ ماهه نخست سال

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار قرار گرفتن موضوعات مربوط به شعار سال و حمایت از تولید و همچنین نظارت بر اقدامات دولت در جهت اجرای بهتر شعار سال در دستور کار جلسات مجلس شد.

به گزارش خبرآنی، عباس صوفی نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ صحن مجلس در تذکری با بیان اینکه «امسال مقام معظم رهبری با درایت و دوراندیشی سال را به نام سال سرمایه‌گذاری در تولید نامگذاری کردند»، اظهار کرد: قطعاً راه برون‌رفت از مسائل و مشکلات اقتصادی و ایجاد اشتغال برای خیل جوانان بیکار و جویای چوب توجه به موضوع مهم تولید است.

وی در تذکری به رئیس‌جمهوری و هیئت دولت گفت: تقاضا دارم رئیس‌جمهوری و هیئت دولت به موضوع مهم شعار سال توجه ویژه نمایند و به استانداران اختیارات ویژه داده شود.

این نماینده مجلس در تذکر دیگری به رئیس و هیئت رئیسه مجلس عنوان کرد: لازم است مجلس به صورت جدی به موضوع شعار سال ورود کند و در سه ماهه نخست سال فقط موضوعات حول محور حمایت از تولید و نظارت بر اقدامات دولت در جهت اجرای بهتر شعار سال در دستور کار باشد و از رفتارهای کلیشه‌ای خودداری گردد؛ تجربه سال‌های گذشته نشان داده که رفتارهای کلیشه‌ای مجلس هیچ کمکی به تحقق شعار سال نکرده است؛ چراکه اگر مجلس به صورت جدی به اجرای شعارهای سال وارد می‌کرد، الان وضع اقتصادی کشور این نبود.

صوفی همچنین در تذکری به دستگاه نظارتی گفت: لازم است این دستگاه‌ها نیز در جهت اجرای شعار سال با رویکرد حمایت از تولید به صورت جدی وارد شوند و از رفتارهایی که موجب جلوگیری از تحقق شعار سال می‌شود، خودداری کنند.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.