خبرآنی/مرکزی استاندار مرکزی گفت: درآمدهای استان حدود ۱۱۰ درصد افزایش داشته است که عمدتا درآمدهای مالیاتی بوده و سهمی از مازاد درآمد در اختیار پروژههای استان قرار گرفته است.
مهدی زندیهوکیلی، ۱۶ فروردین در جلسه شورای اداری استان مرکزی اظهار کرد: در ۱۰۰ روز گذشته، برنامههای خود را بر مبنای وحدت و وفاق و همافزایی دنبال کردیم و پیکر واحدی برای توسعه استان در راستای ماموریتهای استان تشکیل دادیم.
وی افزود: باید وظایف و اولویتهایی را برای استان برنامه ریزی کنیم و مدیران استان باید خود را با اولویتها و برنامههای استان هماهنگ کنند که بر همین اساس نیز مورد ارزیابی قرار میگیرند.
زندیهوکیلی تصریح کرد: در سال گذشته با ناترازیهای انرژی، مازوتسوزی، تورم و افزایش قیمتها مواجه بودیم. در واقع در سال گذشته هیچ استانی به اندازه استان مرکزی با ناترازی انرژی مواجه نبود ولی با مدیریتهایی که انجام دادیم، کمترین قطعی برق خانگی را شاهد بودیم.
وی اضافه کرد: تلاش بر این بود که مازوتسوزی نداشته باشیم ولی حدود یک ماه مازوتسوزی اتفاق افتاد. پارسال، اولین سالی بود که مازوت کم سولفور در اختیار ما قرار گرفت و در زمانهایی که سکون هوا داشتیم از مازوت کمسولفور استفاده کردیم و نتیجه این شد که تعداد روزهای آلوده در سال گذشته کمتر از سالهای قبل از آن شد. امسال نیز تا مازوتسوزی اصفهان شروع نشد، ما قبول نکردیم، مازوتسوزی در اراک شروع شود.
استاندار مرکزی ادامه داد: باید تلاش کنیم تا از بحث ناترازی انرژی عبور کنیم و مازوتسوزی را کنار بگذاریم که تحقق این مهم، نیازمند در نظر گرفتن برنامههای مختلف است.
وی اظهار کرد: امسال توفیقات ما در بحث تصادفات جادهای، قابل توجه نبود و آمارها تقریبا همانند سال گذشته بود. امسال بیشترین مسافر را استانهای خوزستان و لرستان داشتیم که در آمار تردد جادههای ما تاثیر داشت.
استاندار مرکزی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۱۱۰ درصد افزایش درآمد در استان محقق شد، به شعار سال جاری اشاره و اظهار کرد: باید در مسیر سرمایهگذاری بیشتر و به تبع آن، تولید و اشتغال بیشتر حرکت کنیم.
زندیهوکیلی با بیان اینکه بخش دولتی در حوزههایی که بخش خصوصی رغبت سرمایه گذاری نداشته باشد، باید ورود پیدا کند، گفت: در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر خصوصا انرژی خورشیدی باید سرمایهگذاری کنیم تا مشکلات ناترازی انرژی و آلودگی هوا را حل کنیم. دستگاههای اجرایی باید ۲۰ درصد از برق مصرفی خود را، خودشان تولید کنند و باید ظرف سه سال به این حداقل ۲۰ درصد تولید برق برسند.
وی با تاکید بر لزوم تدوین برنامههای کوتاه مدت برای سال جاری اضافه کرد: برای اولین بار در استان از دستگاههای اجرایی برنامههای کوتاه مدت واقعی و تحققپذیر خواستیم. دستگاههای اجرایی باید کار بطنی، عملیاتی و اجرایی انجام دهند و مدیران دستگاهها به عنصر زمان توجه ویژه داشته باشند و برنامهها را محقق کنند.
وی با تاکید بر ضرورت پیگیری عدالت در فضای آموزشی و مدیریت منابع آب گفت: استان مرکزی یکی از استانیهایی است که بیشترین آسیب را در بحث خشکسالی و بارشها داشته است. ما یک برنامه علمی در بحث آب تدوین کردهایم و برای عبور از این مرحله نیازمند همکاری تمامی بخشها هستیم.
وی با بیان اینکه در هیچ زمانی این میزان کسری آب مخازن در سدهای اراک و ساوه نداشتهایم، بر لزوم مدیریت مصرف آب در تمام سطوح تاکید و تصریح کرد: اگر بتوانیم در استفاده از منابع آبی، برنامهریزی صحیح داشته باشیم و از پساب استفاده کنیم، از این دوران سخت با موفقیت عبور خواهیم کرد.
زندیه وکیلی گفت: شعار سال، یک نقشه راه و اولویت استان است و باید شرایط را تسهیل کنیم تا سرمایهگذاران رغبت به سرمایهگذاری در استان پیدا کنند. یکی از مهمترین بخشهای استان که مغفول مانده است سرمایهگذاری در حوزه معادن است چراکه استفادهای از این معادن نمیشود و باید برنامهای برای سرمایهگذاریهای جدید در حوزه معادن انجام شود.
انتهای پیام