دکتر جعفر میعادفر در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی با اشاره به راهاندازی سیستم موقعیتیاب در سازمان اورژانس کشور اظهار کرد: تا پایان سال 1403 با فراهم شدن زیرساختهای موردنیاز، همه دانشگاههای علوم پزشکی به این سیستم دسترسی پیدا کردند تا بتوانند موقعیت افرادی که با شماره 115 تماس حاصل و خدمات درمانی درخواست میکنند را شناسایی کنند. اکنون سیستم مکانیاب اورژانس در کمتر از 10 استان و دانشگاه علوم پزشکی در حال اجراست و اگر دانشگاهی به آن متصل نشده به دلیل مشکلات زیرساختی نیست زیرا تمهیدات لازم برای اتصال دانشگاهها به این سیستم در نظر گرفته شده است.
وی افزود: اکنون موقعیت جغرافیایی همه آمبولانسها در حال رصد است؛ همچنین وقتی شهروندان با سازمان اورژانس (شماره 115) تماس میگیرند آدرس آنها در سیستم نمایش داده میشود و این کار باعث افزایش سرعت اعزام آمبولانس به محل درخواست خدمات پیش بیمارستانی میشود. ما این دسترسیها را برای همه دانشگاههای علوم پزشکی ایجاد کردهایم.
رئیس سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: البته این سیستم به صورت صد درصدی مشکلات ما را حل نمیکند زیرا گاهاً خطاهایی نیز دارد اما تلاش ما این است که در سال جاری با همکاری با وزارت ارتباطات و اپراتورها، این خطاها را نیز به میزان زیادی کاهش دهیم تا روند ارائه خدمت به بیماران و مصدومان حوادث با سرعت بیشتری طی شود. سیستم موقعیتیاب اورژانس به ویژه در جادهها و شهرهای کوچک بسیار کمککننده است زیرا سامانه مکانیابی تماسگیرندگان به ما کمک میکند تا موقعیت مکانی تماسگیرنده را رهگیری و مکان تقریبی او را پیدا کنیم.
انتهای پیام/