سعادت واقعی، در پیروی از آموزه‌های اهل‌بیت(ع) نهفته است

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی،  حجت‌الاسلام سیدمحمود وزیری، سخنران بعثه مقام معظم رهبری در مدینه با بیان این حدیث از پیامبر اعظم(ص) «بِى اُنذِرتُم وَ بِعَلىِّ بنِ أبى طالِبِ اهْتَدَیتُم»؛ اظهار داشت: حضرت فرمودند که به وسیله من هشدار داده شدید و به وسیله علی (ع) هدایت می‌یابید. به این معنا که پیامبر(ص) مردم را به اسلام دعوت کرده و آنان را از انحرافات هشدار داده‌اند، در حالی که هدایت آنان به سوی مسیر درست، به دست امیرالمؤمنین علی(ع) انجام شده است.

وی تصریح کرد: در ادامه این روایت آمده است: «وَ بِالْحَسَنِ اُعْطیتُمُ الإْحسانُ وَ بِالْحُسَینِ تَسعَدونَ»؛ یعنی به وسیله امام حسن(ع) و به برکت او، خدای متعال توفیق انجام احسان و نیکی را به شما عطا کرده و سعادت و خوشبختی کامل امت در گرو پیروی از امام حسین(ع) است. این حدیث نشان می‌دهد که به برکت این شخصیت‌های برجسته، می‌توان دنیا و آخرت را براساس اعتقادات صحیح، به‌درستی و با سلامت ساخت و از خطرات و مشکلات عالم قبر و قیامت پرهیز کرد.

حجت‌الاسلام وزیری خاطرنشان کرد: در این حدیث تأکید شده است که «وَ بِالْحَسَنِ اُعْطیتُمُ الإْحسانُ»؛ به برکت امام حسن(ع)، توفیق انجام نیکوکاری به امت داده شده است و این نشان‌دهنده جایگاه اهل‌بیت(ع) در مسیر هدایت و سعادت انسان‌هاست.

وی در ادامه به روایت دیگری از امیرالمؤمنین علی(ع) اشاره کرد و گفت: ایشان فرمودند: «أسعَدُ الناسِ مَن عَرَفَ فَضلَنا و تَقَرَّبَ إلى اللّه بِنا و أخلَصَ حُبَّنا»؛ یعنی خوشبخت‌ترین مردم کسی است که فضیلت و جایگاه اهل‌بیت(ع) را بشناسد، آنان را وسیله تقرب به خدا قرار دهد و محبتش به آنان خالصانه باشد. در این روایت، شرط اصلی سعادت، معرفت نسبت به اهل‌بیت(ع) و پیروی صادقانه از آنان معرفی شده است.

سخنران بعثه در مدینه تأکید کرد: در ادامه این روایت، امام علی(ع) فرمودند: «وعَمِلَ بما إلَیهِ نَدَبنا وانتَهى عَمّا عَنهُ نَهَینا»؛ یعنی به آنچه ما توصیه کرده‌ایم عمل کند و از آنچه نهی کرده‌ایم، دوری گزیند. این بخش از روایت نشان می‌دهد که سعادت تنها به شناخت و محبت ختم نمی‌شود، بلکه عمل به توصیه‌های اهل‌بیت(ع) و پرهیز از نواهی آنان نیز ضروری است.

وی در پایان افزود: امام(ع) در جمله آخر این روایت فرمودند: «فذاکَ مِنّا وهُو فی دارِ المُقامَةِ مَعَنا»؛ یعنی چنین فردی که این ویژگی‌ها را داشته باشد، از ماست و در سرای جاودانگی، یعنی بهشت، همراه ما خواهد بود. بنابراین، خوش‌عاقبتی و سعادت ابدی در گرو پیروی از اهل‌بیت(ع) و عمل به آموزه‌های آنان است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.