به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، طبخ و توزیع بیش از 250هزار پرس غذای زائران ایرانی در هر شبانه روز، یکی از مهمترین موضوعات خدمترسانی در حج تمتع است که فرایند طبخ در 4 آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه انجام می شود و به صورت متمرکز و با کیفیت یکسان به زائران ایرانی خدمات ارائه میکنند.
کادر تخصصی آشپزخانه های مرکزی در حج آتی از میان زبده ترین و با تجربه ترین افراد انتخاب شده و تحت آموزش های لازم مطابق استاندارد طبخ غذا برای حجاج ایرانی قرار گرفته اند و در هر آشپزخانه یک نفر کارشناس و ناظر بهداشت نیز حضور دارد که فرایند ورود مواد خام اولیه تا طبخ و انتقال غذا را به صورت کامل مورد نظارت و ارزیابی قرار دهند.
مواد اولیه مورد نیاز آشپزخانه از مرغوبترین و با کیفیت ترین محصولات موجود در بازار تهیه و توسط آشپزهای باتجربه ایرانی جهت پذیرایی از زائران طبخ می شود و ساعتی قبل از زمان سرو، توسط هیترهای برقی به صورت کاملا بهداشتی در بین هتل ها توزیع میشود.
برنامه غذایی زائران ایرانی نیز این با در نظر داشتن ذائقه، کیفیت، تنوع و میزان کالری مورد نیاز زائران با بالاترین استانداردها تهیه شده است و همچنین در ایام تشریق و روزهای حضور در مشاعر مقدسه نیز مطابق با شرایط آب و هوایی پیش بینیهای لازم مدنظر قرار گرفته است.
در ترکیب سبد تغذیه ای روزانه زائران میوه، انواع سالادها و دورچین متناسب با وعدههای غذایی پیش بینی شده و در طول هفته 5وعده صبحانه زائران نیز بصورت غذای گرم ارائه خواهد شد.
کیفیت نان سفره زائران نیز یکی از حساسیتهای بخش خدمات تغذیه است که با بررسیهای صورت گرفته بهترین نان های موجود در بازار عربستان که با ذائقه زائران ایرانی سازگار باشد تهیه میشود و درخصوص غذای رژیمی نیز 5درصد از غذای هر هتل به این منو اختصاص دارد و البته با درخواست مدیر کاروان تعداد غذای رژیمی می تواند کاهش یا افزایش داشته باشد.
گفتنی است، همه قراردادهای مربوط به تدارکات و تغذیه برای حج تمتع 1404 به امضا رسیده و همه پیش بینیها برای ارائه غذایی با کیفیت و مطابق با استانداردها تدارک دیده شده است.
انتهای پیام/