رسیدگی به 89 پرونده برداشت غیرمجاز اینترنتی کثیرالشاکی

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سردار وحید مجید  از شناسایی و رسیدگی به 89 پرونده کثیرالشاکی برداشت غیرمجاز اینترنتی در سال 1403 خبر داد و اظهار داشت: این اقدامات با بهره‌گیری از روش‌های فنی، سایبری و پلیسی تخصصی و در راستای بررسی پرونده‌های برداشت غیرمجاز از حساب‌های بانکی در سراسر کشور انجام شده است. اعضای این باندها با شگردهای مختلف، از جمله ارسال پیامک‌های جعلی، اقدام به سرقت اطلاعات بانکی و برداشت غیرمجاز از حساب‌های کاربران می‌کردند.

وی در توضیح شیوه فعالیت این مجرمان سایبری گفت: مجرمان با ارسال پیامک‌های جعلی که ظاهراً معتبر به نظر می‌رسند (مانند پیامک‌های مرتبط با سامانه ثنا یا سایر ارگان‌های رسمی) شهروندان را فریب داده و آن‌ها را به کلیک روی لینک‌های آلوده ترغیب می‌کردند. این لینک‌ها کاربران را به صفحات جعلی مشابه سایت‌های رسمی هدایت کرده و اطلاعات بانکی آن‌ها را سرقت می‌کردند.

سردار مجید افزود: این باندهای کلاهبرداری همچنین کاربران را به دانلود نرم‌افزارهایی ترغیب می‌کنند که در ظاهر معتبر به نظر می‌رسند اما حاوی بدافزار هستند. پس از نصب این برنامه‌ها، اطلاعات بانکی قربانیان از طریق همین صفحات جعلی یا بدافزارها به سرقت می‌رود. علاوه بر این، بدافزارها پیام‌های جعلی دیگری را از دستگاه قربانی برای سایر کاربران ارسال کرده و دامنه کلاهبرداری را گسترش می‌دهند.

وی تأکید کرد: با وجود هشدارهای مکرر پلیس فتا، بسیاری از شهروندان همچنان به پیامک‌های جعلی اعتماد می‌کنند. این پیام‌ها معمولاً از شماره‌های شخصی ارسال می‌شوند، در حالی که پیامک‌های رسمی ارگان‌هایی مانند قوه قضائیه تنها از طریق سامانه ADLIRAN ارسال می‌شوند. بنابراین، هرگونه پیام مشکوک از شماره‌های ناشناس، جعلی است.

رئیس پلیس سایبری کشور از شهروندان خواست هوشیار باشند و به پیامک‌های مشکوک یا حاوی لینک پرداخت اعتماد نکنند. وی توصیه کرد کاربران قبل از کلیک روی هر لینکی، صحت آن را از مراجع معتبر بررسی کنند و از دانلود اپلیکیشن‌های ناشناس خودداری کنند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.