به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سرهنگ حسین ولی تویسرکانی؛ رئیس پلیس ترافیکی شهری پلیس راهور فراجا، از وضعیت تصادفات در سه روز نخست طرح نوروزی 1404 گزارشی ارائه کرد و گفت: از تاریخ 25 تا 28 اسفند 1403، متاسفانه 15 نفر از هموطنان عزیز جان خود را در معابر درون شهری از دست دادند.
وی با بیان اینکه 47 درصد از این تصادفات مربوط به موتورسواران و 40 درصد آنها به عابران پیاده اختصاص دارد، اظهار داشت: بیش از 90 درصد از این حوادث در معابر اصلی شهرها رخ داده و 57 درصد آنها ناشی از عدم توجه به جلو و عمدتا بدلیل ارتکاب تخلفاتی همچون سرعت غیرمجاز، استفاده از تلفن همراه حین رانندگی و 43 درصد ناشی از عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه به دلیل سرعت و حرکات نمایشی موتورسیکلت سواران بوده است.
همچنین باید بگویممتاسفانه استانهای خراسان رضوی با 4 نفر جانباخته در صدر، فارس با 3 نفر جانباخته و هرمزگان و آذربایجان غربی هرکدام با دو نفر جانباخته به ترتیب در رده های بعدی استانهای بحرانی قرار دارند.
سرهنگ تویسرکانی در پایان از هموطنان خواست تا با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، اجتناب از شتابزدگی و رانندگی هیجانی، و استفاده از کلاه و کمربند ایمنی، در کاهش تصادفات و حفظ جان خود و دیگران نقش موثری ایفا کنند.