بیش از 7 هزار تماس با آتش‌نشانی در شب چهارشنبه سوری

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سید جلال ملکی؛ سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران، اظهار کرد: این آمار مربوط به حوادثی است که به سامانه 125 آتش نشانی اعلام شده که این آمار در بازه زمانی ساعت 17 روز سه شنبه 28 اسفند تا ساعت 24 شب گذشته است. در این بازه زمانی 7 هزار و 169تماس تلفنی با سامانه 125 را داشته‌ایم.

وی افزود: این آمار نسبت به سال گذشته که 5 هزار و 721 تماس بود، افزایش 25 درصدی در تماس‌ها را به دنبال داشته است. از این تعداد 342 مورد منجر به اعزام نیرو از ایستگاه‌ها و محل‌های استقرار شد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران با بیان اینکه 342 مورد حادثه داشته‌ایم، عنوان کرد: این تعداد به نسبت سال گذشته که 282 مورد بوده است، افزایش 21 درصدی حوادث و اعزام نیرو به حوادث را داشته است؛ البته همه این حوادث مربوط به شب چهارشنبه سوری نیست. 

ملکی در ادامه گفت: در پی این حوادث 7 نفر مصدوم شدند که چهار نفر آقا و سه نفر خانم بودند که بیشتر در دو حادثه انفجاری که رخ داده بود این اتفاق افتاده بود. یک آقا نیز بر اثر اصابت نارنجک دست ساز دچار مصدومیت شدید و منجر به فوت شد. 

وی افزود: حریق ها بیشتر در حریق های فضای سبز و معابر بود. سطل های زباله و مکانیزه به همین صورت و آتش سوزی‌های مسکونی، ضایعات و خودرو از جمله حوادث حریق ما در شب چهارشنبه سوری بود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

نشانی چهارشنبه

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.