رستوران اسطوره من‌یونایتد به دلیل بدهی هنگفت تعطیل شد!

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی و به نقل از نشریه سان، رایان گیگز هافبک ولزی پیشین تیم فوتبال منچستریونایتد به دلیل انباشت بدهی‌هایش و رسیدن آن به رقمی بالغ بر نیم میلیون پوند، مجبور شد رستوران خود را تعطیل کند.

در واقع رستوران «جورجز داینینگ روم» ماه گذشته به صورتی کاملاً غیرمنتظره تعطیل شد و اکنون نشریه سان دلیل این اتفاق را بدهی 563 هزار پوندی گیگز در ارتباط با اداره این رستوران اعلام کرده است. از این مبلغ، 129 هزار و 357 پوند بدهی‌‌های مربوط به طرفین مورد معامله و شرکای تجاری، 75 هزار و 616 پوند مالیات‌ معوقه و 44 هزار و 95 پوند وام‌های تسویه نشده است.

تیم فوتبال منچستریونایتد انگلیس , فوتبال انگلیس ,

گیگز 51 ساله، سال 2014 این رستوران را با شراکت دو تا از دوستان قدیمی خود، کلوین گرگوری و برنی تیلور و با حضور تعدادی از ستاره‌های سابق شیاطین سرخ از جمله برایان رابسون، نیکی باتو گری نویل در شهر منچستر افتتاح کرد اما افزایش بدهی‌ها و مشکلات موجود در تأمین هزینه‌ها باعث تعطیلی غیرمنتظره آن شد طوری که پرسنل آن هم از طریق پیامک متوجه شدند که بیکار شده‌اند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

امارفا - آمارگیر رایگان سایت