سال سختی را برای قاچاقچیان، سارقان و مخلان امنیت رقم می‌زنیم

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور، بر اهمیت امنیت در جامعه تأکید کرد و گفت: اگر امنیت و آرامش در جامعه برقرار نباشد، تمامی فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی با چالش جدی مواجه خواهد شد. هیچ توسعه‌ای بدون امنیت پایدار امکان‌پذیر نیست.

وی با بیان اینکه امنیت کنونی کشور حاصل ایثار و ازخودگذشتگی نیروهای انتظامی است، افزود: این امنیت تنها با کوشش، جهاد و ایثار به دست می‌آید. ایثاری که از جنس بذل خون و جان است و پلیس جمهوری اسلامی مفتخر است که در سال 1403 به عهد خود وفادار ماند و امنیت مردم را در اولویت قرار داد.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اقدامات پلیس در شب چهارشنبه‌سوری گفت: همکاران ما تا پاسی از شب در خیابان‌ها مستقر بودند و در این راه، حتی شهید تقدیم امنیت مردم کردیم. پلیس برای آسایش و آرامش مردم از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند.

سردار رادان با مرور رویدادهای سال 1403، گفت: در سالی که گذشت، شاهد برگزاری انتخابات در امنیت کامل، انجام مأموریت‌های متعدد از جمله آزادی گروگان‌ها، و مقابله با جرایم سازمان‌یافته بودیم. نیروهای ما در تمام نقاط کشور، از مرزها تا شهرها، جاده‌ها و روستاها، در کویر و کوهستان، در گرما و سرما برای حفظ امنیت مردم تلاش کردند.

وی با اشاره به عملکرد پلیس در حوزه‌های مختلف افزود: برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر، مقابله با ترافیک و جمع‌آوری معتادان متجاهر از جمله اقداماتی بود که در سال گذشته انجام شد و نتایج قابل‌توجهی به همراه داشت.

فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه به برنامه‌های پلیس در سال 1404 اشاره کرد و گفت: در سال جدید، همچنان بر عهد و پیمان خود با مردم پایبند خواهیم بود و امنیت و آرامش خود را فدای آسایش شهروندان خواهیم کرد. سال 1404، سال سختی برای سارقان، قاچاقچیان مواد مخدر و کالا، و افرادی که قصد برهم زدن امنیت جامعه را دارند، خواهد بود. پلیس با این مجرمان با برخوردی سخت و قاطع مواجه خواهد شد.

رادان همچنین از آماده‌باش کامل پلیس در ایام نوروز خبر داد و گفت: در حالی که مردم در تعطیلات نوروزی به استراحت و سفر مشغول هستند، 16 هزار گشت امنیتی، 250 هزار نیروی آماده‌باش 20بالگرد و 10 پهپاد، 40 هزار گشت پلیس به صورت شبانه‌روزی در خدمت تأمین امنیت خواهند بود.

وی در پایان از مردم خواست که در سال 1404 همکاری ویژه‌ای با پلیس داشته باشند و تأکید کرد: امنیت جامعه تنها با همیاری و مشارکت مردم و پلیس محقق خواهد شد. ما برای حفظ امنیت شما بیداریم، شما نیز پلیس خود را در این مسیر همراهی کنید.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.