فروش کالاهای اسرائیلی در "شهروند و میادین تره‌بار" ممنوع شد

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، امروز در سیصد و سیزدهمین جلسه علنی شورای شهر تهران، طرح ممنوعیت تبلیغات کالاهای اسرائیلی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدی بابایی؛ عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران، در جریان بررسی این طرح اظهار کرد: علاوه بر ممنوعیت تبلیغ کالاهای اسرائیلی، فروش این کالاها در فروشگاه‌های شهروند و میادین میوه و تره‌بار و همچنین خرید آنها توسط شهرداری در برنامه‌های مختلف نیز ممنوع است.

وی ادامه داد: هرگونه تبلیغات از امکانات و ظرفیت‌های تبلیغاتی شهرداری برای کالاهای دارای نشان اسرائیلی، مانند کوکاکولا، نستله و شرکت‌های تحت لیسانس اسرائیل، ممنوع خواهد بود.

به گزارش خبرآنی، این طرح با حداکثر آراء اعضای شورای شهر به تصویب رسید. هفته گذشته، این طرح به صورت فوریت‌دار بررسی و تصویب شده بود و در جلسه امروز جزئیات آن مورد بررسی و تأیید نهایی قرار گرفت.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.