سیچلو دستیار ولاسکو شد

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، برنامه‌های فعالیت تیم‌های ملی والیبال ایتالیا و همچنین اعضای کادرهای فنی تیم‌های ملی، مورد تایید فدراسیون والیبال این کشور قرار گرفتند. 

به این ترتیب، خولیو ولاسکو در بخش زنان که در کنار خود ماسیمو باربولینی (دستیار اول) و خوان مانوئل سیچلو (دستیار دوم) را خواهد داشت و فردیناندو دی‌جورجی برای تیم ملی مردان که ماسیمو کاپونری را به عنوان دستیار اول و مارکو مئونی را به عنوان کمک‌مربی در اختیار خواهد داشت.

رئیس فدراسیون ایتالیا، جوزپه مانفردی، از تمامی اعضای کادرهای فنی تیم‌های ملی که تأیید نشده‌اند، قدردانی و تأکید کرد که نتایج فوق‌العاده سال‌های اخیر نیز به لطف تلاش‌های آن‌ها به دست آمده است.

خولیو ولاسکو، سابقه هدایت تیم ملی ایران را در کارنامه خود دارد و سیچلو نیز مربی تیم ملی ایران بوده است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.