رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی مازندران :

خبرآنی/مازندران رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه مازندران ۱۳ درصد گوشت مرغ کشور رو تامین می‌کند به موانع پیش روی صادرات گوشت مرغ اشاره کرد و گفت : با مصوبه وزارت جهاد کشاورزی و با هدف تامین نیاز داخل چند روزی‌ست که صادرات مرغ ممنوع شده است

علی تقی پور شنبه ۲۵ اسفند در نشست گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با بیان اینکه تولید گوشت مرغ کشور ۱۷۰ میلیون تن و نیاز داخل ۱۳۰ میلیون تن در ماه است، اظهار کرد: این تعهد را می‌دهیم که ۱۰ درصد بیشتر از نیاز داخل کشور را تامین کنیم ولی موانع پیش روی صادرات را بردارند.

عطالله حسن زاده رییس اتحادیه مرغ استان نیز گفت :با توجه به جوجه ریزی‌های انجام شده هیچ گونه کمبود مرغ چه در ماه مبارک رمضان و چه در ایام نوروز در سطح استان نخواهیم داشت.

بابک مومنی مدیرکل جهادکشاورزی هم در این جلسه یادآور شد:

 اینکه مازندران پای تعهد خود برای تامین مرغ کشور ایستاد حرفی در آن نیست اما بدلیل عدم تعهد برخی از استان‌ها برای تامین مرغ کشور فعلا جلوی صادرات مرغ گرفته شده است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.