هشدار لازارینی نسبت محروم شدن یک نسل کامل از کودکان فلسطینی از آموزش

کمیسر آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) نسبت به فروپاشی این آژانس و محروم شدن یک نسل کامل از کودکان فلسطینی از آموزش هشدار داد.

به گزارش خبرآنی، «فیلیپ لازارینی» کمیسر آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) به خبرگزاری فرانسه گفت: خطر واقعی درباره فروپاشی آنروا وجود دارد که احتمالا منجر به انفجار اوضاع در صورت ادامه بحران مالی کنونی می‌شود. در صورت فروپاشی آنروا ما مجبور خواهیم شد تا یک نسل از کودکانی را که از آموزش سالم محروم خواهند شد قربانی کنیم.

بیش از هفت دهه است که آنروا کمک‌های اصلی از جمله آموزش و خدمات پزشکی را برای آوارگان فلسطینی فراهم می‌کند.

لازارینی گفت: آنروا شریان حیاتی حدود ۶ میلیون آواره فلسطینی است که در نوار غزه، کرانه باختری، لبنان، اردن و سوریه هستند.

لازارینی پیشتر گفته بود که آنروا را نمی‌توان جز با موسسات فلسطینی جایگزین کرد.

وی طی یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو گفته بود: جایگزین آنروا یک سازمان غیردولتی یا آژانس بین‌المللی دیگر نیست بلکه موسسات فلسطینی وابسته به دولت فلسطین است.

وی گفت: ما خدماتی شبیه آنچه دولت‌ها ارائه می‌کنند به فلسطینی‌ها می‌دهیم. هیچ سازمان غیر دولتی یا آژانس بین‌المللی نمی‌تواند این خدمات را ارائه کند. فقدان خدمات آموزشی که آنروا ارائه می‌کند احتمالا عواقب وخیمی دارد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.