کشف جسد مرد به قتل رسیده در بزرگراه رسالت

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، بامداد امروز پنجشنبه بیست‌وسوم اسفندماه، کشف جسد مثله شده‌ای در محله عباس‌آباد به مرکز فوریت‌های پلیسی110، گزارش داده شد.

به دنبال اعلام این خبر، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ راهی محل حادثه در بزرگراه رسالت شدند و با جسد مثله شده یک مرد مواجه شدند.

تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت، مقتول با انگیزه نامشخص در مکان نامعلومی به قتل رسیده و عامل جنایت پس از مثله کردن جسد آن را به محله عباس‌آباد منتقل و رها کرده است.

پس از پایان تحقیقات میدانی در صحنه جرم، کارآگاهان ماموریت یافتند تا با اقدامات اطلاعاتی و بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف صحنه جرم، ابتدا هویت عامل جنایت را شناسایی و سپس نسبت به دستگیری وی اقدام کنند.

جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.