لزوم بازنگری در قیمت خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جاری

خبرآنی/کرمانشاه عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران بر لزوم بازنگری در قیمت خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جاری تاکید کرد و گفت: قیمت گندم باید حداقل به ۲۵ هزار تومان برسد.

ناصر مرادی در گفت و گو با خبرنگار خبرآنی، با بیان اینکه بر اساس تصمیم شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی قیمت خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم از کشاورزان ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده، افزود: این قیمت مورد رضایت اکثر کشاورزان نیست.

وی با بیان اینکه امروز هزینه‌های تولید گندم افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: قیمت تعیین شده برای خرید تضمینی گندم به میزانی نیست که تولید آن پس از یکسال زحمت برای کشاورزان صرفه اقتصادی داشته باشد.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی کرمانشاه اظهار کرد: قیمتی که برای خرید تضمینی گندم طی چند ماه قبل تعیین شد، برای زمانی بود که قیمت دلار ۵۷ تا ۵۸ هزار تومان بود، نه اکنون که قیمت دلار افزایش یافته و در همین چند ماه قیمت بسیاری از محصولات ۳۰ تا ۴۰ درصد بالا رفته است.

مرادی، رقم ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومانی برای خرید تضمینی گندم که متناسب با هزینه‌های کشاورزان و نرخ تورم نیست را اجحاف در حق کشاورزانی دانست که یکسال برای تولید گندم زحمت می‌کشند و خواستار بازنگری در قیمت خرید تضمینی گندم شد و اظهار کرد: قیمت خرید تضمینی گندم حتما باید بازنگری شود.

وی با بیان اینکه این بازنگری باید با نظر کارشناسان و متناسب با نرخ تورم باشد، یادآور شد: قیمت منطقی خرید تضمینی گندم حداقل ۲۵ هزار تومان است.

عضو کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران با اشاره به اینکه برداشت گندم در مناطق گرمسیری تقریبا از اردیبهشت آغاز می‌شود، بر لزوم تعیین تکلیف هرچه زودتر قیمت تضمینی خرید گندم تا پیش از زمان برداشت این محصول تاکید کرد.

مرادی از گندم به عنوان یک محصول استراتژیک که با امنیت غذایی و قوت غالب مردم در ارتباط است یاد کرد و ادامه داد: این محصول باید متفاوت و ویژه دیده شود. خرید تضمینی گندم با قیمت مناسب از کشاورزان به حفظ امنیت غذایی و ترغیب کشاورزان برای تولید محصول بیشتر کمک خواهد کرد.

این فعال بخش کشاورزی با بیان اینکه قیمت خرید گندم باید به‌گونه‌ای باشد که از کشاورزان حمایت شود، گفت: کشاورزان برای فروش گندم به مراکز دولتی تعهد اخلاقی دارند و نباید اجازه بدهیم با قیمت پایین خرید تضمینی گندم، این فرآیند خدشه‌دار شود.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.