کاهش 8 درصدی تصادفات موتورسیکلت‌سواران در تهران

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سرهنگ فیروز کشیر؛ معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ از اجرای طرح 10 و فرهنگ‌سازی استفاده از کلاه ایمنی و توزیع رایگان آن در سطح شهر و همچنین اشاره به جزئیات این طرح خبر داد و اظهار کرد: در 11 ماه سال 1403، بیش از 40 هزار کلاه ایمنی توسط پلیس راهور تهران بزرگ و با همکاری سازمان حمل‌ونقل شهرداری تهران به‌صورت رایگان در میان شهروندان توزیع شده است.

وی افزود: این طرح که از دی‌ماه سال گذشته آغاز شده است، همچنان ادامه دارد و تا زمانی که فرهنگ استفاده از کلاه ایمنی همانند بستن کمربند ایمنی در جامعه نهادینه شود، متوقف نخواهد شد.

کشیر با بیان اینکه اجرای این طرح منجر به کاهش 8 درصدی تصادفات فوتی موتورسواران شده است، اظهار داشت: برخی موتورسیکلت‌سواران با انجام تخلفات رانندگی، جان خود و دیگر شهروندان را به خطر می‌اندازند اما با اجرای طرح‌های ایجابی و سلبی از جمله طرح 10، شاهد کاهش تلفات در میان موتورسیکلت‌سواران بوده‌ایم.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ یادآور شد: امیدواریم در سال جدید، شاهد کاهش تلفات باشیم و همچنین با توجه به نزدیک شدن به ایام نوروز و شب‌های قدر در ماه مبارک رمضان، از شهروندان، به‌ویژه موتورسیکلت‌سواران، می‌خواهیم تا با رعایت نکات ایمنی از وقوع حوادث تلخ برای خود و خانواده‌هایشان جلوگیری کنند‌.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.